Fugazza – argentinsk løgpizza
- 4 Personer
Dej
2 dl. | lunken vand |
25 g | gær |
1 tsk. | salt |
1 spsk. | olie |
g | hvedemel |
Fyld
2 stk | ferske bøffelmozzarellaoste |
2 stk | løg |
2 spsk. | olivenolie |
2 tsk. | tørret oregano |
- | salt og peber |
1 spsk. | frisk oregano |
Sådan gør du
-
1Kom vand og gær i en skål og rør rundt.
-
2Tilføj de øvrige ingredienser til dejen og ælt sammen. Tilføj eventuelt lidt mere mel.
-
3Form dejen til en kugle og lad den hæve i en time.
-
4Læg et bagepapir på en bradepande.
-
5Tryk dejen flad på papiret. Dejen skal dog være tykkere end almindelig pizza. Mere som en deep pan pizza.
-
6Sæt ovnen på 225 grader.
-
7Skær osten i skiver og fordel over bunden.
-
8Skær løg i skiver og fordel over osten.
-
9Dryp olie henover og krydr med tørret oregano, salt og peber.
-
10Sæt pizzaen i ovnen. Bag gylden og gennembagt. Kik efter 15 minutter. Hvis farven er der, men bunden stadig ikke er bagt færdig, læg et bagepapir over pizzaen og skru ned for varmen.