Denne pizza egner sig godt som tapas til et godt glas vin.
4 Personer
Dej
2 dl
lunkent vand
25 g
gær
1 tsk.
salt
1 spsk.
olie
g
hvedemel
Fyld
2 stk.
ferske bøffelmozzarellaoste
2 stk.
løg
2 spsk.
olivenolie
2 tsk.
tørret oregano
-
salt og peber
1 spsk.
frisk oregano
ANNONCE
Sådan gør du
1
Kom vand og gær i en skål og rør rundt.
2
Tilføj de øvrige ingredienser til dejen og ælt sammen. Tilføj eventuelt lidt mere mel.
3
Form dejen til en kugle og lad den hæve i en time.
4
Læg et bagepapir på en bradepande.
5
Tryk dejen flad på papiret. Dejen skal dog være tykkere end almindelig pizza. Mere som en deep pan pizza.
6
Sæt ovnen på 225 grader.
7
Skær osten i skiver og fordel over bunden.
8
Skær løg i skiver og fordel over osten.
9
Dryp olie henover og krydr med tørret oregano, salt og peber.
10
Sæt pizzaen i ovnen. Bag gylden og gennembagt. Kik efter 15 minutter. Hvis farven er der, men bunden stadig ikke er bagt færdig, læg et bagepapir over pizzaen og skru ned for varmen.