Fugazza – argentinsk løgpizza

Denne pizza egner sig godt som tapas til et godt glas vin. 
Fugazza – argentinsk løgpizza
  • 4 Personer

Dej

2 dl. lunken vand
25 g gær
1 tsk. salt
1 spsk. olie
g hvedemel

Fyld

2 stk ferske bøffelmozzarellaoste
2 stk løg
2 spsk. olivenolie
2 tsk. tørret oregano
- salt og peber
1 spsk. frisk oregano

Sådan gør du

  1. 1.Kom vand og gær i en skål og rør rundt.
  2. 2.Tilføj de øvrige ingredienser til dejen og ælt sammen. Tilføj eventuelt lidt mere mel.
  3. 3.Form dejen til en kugle og lad den hæve i en time.
  4. 4.Læg et bagepapir på en bradepande.
  5. 5.Tryk dejen flad på papiret. Dejen skal dog være tykkere end almindelig pizza. Mere som en deep pan pizza.
  6. 6.Sæt ovnen på 225 grader.
  7. 7.Skær osten i skiver og fordel over bunden.
  8. 8.Skær løg i skiver og fordel over osten.
  9. 9.Dryp olie henover og krydr med tørret oregano, salt og peber.
  10. 10.Sæt pizzaen i ovnen. Bag gylden og gennembagt. Kik efter 15 minutter. Hvis farven er der, men bunden stadig ikke er bagt færdig, læg et bagepapir over pizzaen og skru ned for varmen.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #pizza