Friske forårsruller med sesam stegte svampe
Lav en vegetarversion af de lækre og friske rispapirsruller, og pak sesamstegte svampe ind sammen med gulerødder, agurk og forårsløg. Server med friske koriander og soyasauce til at give lidt mere smag.

- 4 Personer
Ingredienser
100 g | risnudler Glas nudler kan også anvendes |
1 spsk. | neutral olie |
300 g | østershatte Kejserhatte eller champignons kan også anvendes |
2 spsk. | soya Eller tamari |
0.5 tsk. | chilipasta |
0.5 tsk. | hvidvinseddike |
3 spsk. | sesamfrø |
2 hoveder | hjertesalat Mini romainesalat kan også bruges |
3 stk | gulerødder |
1 stk. | agurk |
2 stk | forårsløg Hakkede |
16 stk | rispapir |
1 potte | frisk koriander |
- | soyasauce |
Sådan gør du
- 1.Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra. Overbrus med koldt vand, så de ikke koger videre.
- 2.Skær svampene i lidt mindre stykker. Varm olien på en pande over middel/høj varme. Steg svampene gyldne under omrøring. Tilsæt soya, chili og eddike. Lad det dampe ind, og tilsæt til sidst sesamfrø. Lad det stege yderligere 1 minut og smag til med ekstra soya.
- 3.Skær grøntsagern i tynde strimler. Fold og server sammen med dippen.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad,
#hovedret,
#passer til sæsonen,
#weekend og gæster,
#gæstemad og fest,
#grøntsager i sæson og #asiatisk mad