Friske forårsruller med sesam stegte svampe
- 4 Personer
Ingredienser
100 g | risnudler Glas nudler kan også anvendes |
1 spsk. | neutral olie |
300 g | østershatte Kejserhatte eller champignons kan også anvendes |
2 spsk. | soya Eller tamari |
0.5 tsk. | chilipasta |
0.5 tsk. | hvidvinseddike |
3 spsk. | sesamfrø |
2 hoveder | hjertesalat Mini romainesalat kan også bruges |
3 stk. | gulerødder |
1 stk. | agurk |
2 stk. | forårsløg Hakkede |
16 stk. | rispapir |
1 potte | frisk koriander |
- | soyasauce |
Sådan gør du
-
1Kog nudlerne efter anvisning på pakken. Hæld vandet fra. Overbrus med koldt vand, så de ikke koger videre.
-
2Skær svampene i lidt mindre stykker. Varm olien på en pande over middel/høj varme. Steg svampene gyldne under omrøring. Tilsæt soya, chili og eddike. Lad det dampe ind, og tilsæt til sidst sesamfrø. Lad det stege yderligere 1 minut og smag til med ekstra soya.
-
3Skær grøntsagern i tynde strimler. Fold og server sammen med dippen.