Frisk coleslaw med karry
Her er en coleslaw-inspireret salat. Nok en af de mest populære salater hos hankønnet. Passer til svinekød, fjerkræ, laks. Bagte kartofler er også gode til.

- 4 Personer
Ingredienser
150 g | bacon, gerne fra helt stykke |
300 g | spidskål eller hvidkål |
100 g | radise |
50 g | rødløg |
150 g | (mark)champignon |
Dressing
1.5 dl. | yoghurt naturel 1,5% |
1 fed | presset hvidløg. |
1.5 tsk. | karry |
2 tsk. | hvidvinseddike eller æbleeddike eller friskpresset citronsaft |
4 tsk. | god mayonnaise |
2 tsk. | flydende honning |
- | salt |
Sådan gør du
- 1.Skær evt. svær af baconen og skær den i små terninger eller tynde skiver.
- 2.Steg dem gyldenbrune på en varm pande uden fedtstof, dryp af på køkkenrulle.
- 3.Bræk evt. skiver i mindre stykker.
- 4.Snit kålen, så fint du kan med en skarp kniv, udelad stok og yderblade.
- 5.Snit radiserne fint.
- 6.Pil og skær rødløget i ultratynde både.
- 7.Rens og skær champignonerne i tynde skiver.
- 8.Bland ingredienserne til dressingen.
- 9.Ved serveringen: Bland grøntsager og dressing og smag salaten til med salt, honning og eddike.
- 10.Anret i skål og drys baconen over.
Se, hvad vi ellers skriver om: #snacks og tilbehør og #salater