Frisk coleslaw med karry
SNACKS OG TILBEHøR

Frisk coleslaw med karry

Her er en coleslaw-inspireret salat. Nok en af de mest populære salater hos hankønnet. Passer til svinekød, fjerkræ, laks. Bagte kartofler er også gode til.
  • 4 Personer

Ingredienser

150 g bacon, gerne fra helt stykke
300 g spidskål eller hvidkål
100 g radise
50 g rødløg
150 g (mark)champignon

Dressing

1.5 dl. yoghurt naturel 1,5%
1 fed presset hvidløg.
1.5 tsk. karry
2 tsk. hvidvinseddike eller æbleeddike eller friskpresset citronsaft
4 tsk. god mayonnaise
2 tsk. flydende honning
- salt

Sådan gør du

  1. 1
    Skær evt. svær af baconen og skær den i små terninger eller tynde skiver.
  2. 2
    Steg dem gyldenbrune på en varm pande uden fedtstof, dryp af på køkkenrulle.
  3. 3
    Bræk evt. skiver i mindre stykker.
  4. 4
    Snit kålen, så fint du kan med en skarp kniv, udelad stok og yderblade.
  5. 5
    Snit radiserne fint.
  6. 6
    Pil og skær rødløget i ultratynde både.
  7. 7
    Rens og skær champignonerne i tynde skiver.
  8. 8
    Bland ingredienserne til dressingen.
  9. 9
    Ved serveringen: Bland grøntsager og dressing og smag salaten til med salt, honning og eddike.
  10. 10
    Anret i skål og drys baconen over.