Frisk coleslaw med karry
- 4 Personer
Ingredienser
150 g | bacon, gerne fra helt stykke |
300 g | spidskål eller hvidkål |
100 g | radise |
50 g | rødløg |
150 g | (mark)champignon |
Dressing
1.5 dl. | yoghurt naturel 1,5% |
1 fed | presset hvidløg. |
1.5 tsk. | karry |
2 tsk. | hvidvinseddike eller æbleeddike eller friskpresset citronsaft |
4 tsk. | god mayonnaise |
2 tsk. | flydende honning |
- | salt |
Sådan gør du
-
1Skær evt. svær af baconen og skær den i små terninger eller tynde skiver.
-
2Steg dem gyldenbrune på en varm pande uden fedtstof, dryp af på køkkenrulle.
-
3Bræk evt. skiver i mindre stykker.
-
4Snit kålen, så fint du kan med en skarp kniv, udelad stok og yderblade.
-
5Snit radiserne fint.
-
6Pil og skær rødløget i ultratynde både.
-
7Rens og skær champignonerne i tynde skiver.
-
8Bland ingredienserne til dressingen.
-
9Ved serveringen: Bland grøntsager og dressing og smag salaten til med salt, honning og eddike.
-
10Anret i skål og drys baconen over.