Friséesalat med bacon, croutoner og æggeblommer
Friséesalat er let bitter og god til den fede og salte bacon og æggeblommerne.

- 4 Personer
Ingredienser
200 g | tykke skiver bacon |
6 stk | æg |
4 skiver | lyst brød |
4 håndfulde | friséesalat |
1 stk. | courgette |
2 spsk. | olivenolie |
1 spsk. | sennep |
- | salt og sukker |
- | timian |
Sådan gør du
- 1.Skær bacon i mindre stykker og steg dem i olie på panden.
- 2.Tag dem op og læg dem på fedtsugende papir.
- 3.Kog æggene i syv minutter.
- 4.Pil æggene. Kun blommen skal bruges, hviden kan hakkes, vendes med lidt mayonnaise og karry og fyldes i en sandwich.
- 5.Skær brødet i tern og rist det i ovnen eller på en tør pande.
- 6.Kom salat på fire tallerkener.
- 7.Skær courgetten i tynde bånd med en urteskræller og kom dem på tallerkenerne.
- 8.Bland olie med sennep og smag den til med salt og sukker. Dryp den over courgetterne.
- 9.Fordel æg, croutoner og æg herpå og server med et drys timian.