Friséesalat med bacon, croutoner og æggeblommer

Friséesalat er let bitter og god til den fede og salte bacon og æggeblommerne.
Friséesalat med bacon, croutoner og æggeblommer
  • 4 Personer

Ingredienser

200 g tykke skiver bacon
6 stk æg
4 skiver lyst brød
4 håndfulde friséesalat
1 stk. courgette
2 spsk. olivenolie
1 spsk. sennep
- salt og sukker
- timian

Sådan gør du

  1. 1.Skær bacon i mindre stykker og steg dem i olie på panden.
  2. 2.Tag dem op og læg dem på fedtsugende papir.
  3. 3.Kog æggene i syv minutter.
  4. 4.Pil æggene. Kun blommen skal bruges, hviden kan hakkes, vendes med lidt mayonnaise og karry og fyldes i en sandwich.
  5. 5.Skær brødet i tern og rist det i ovnen eller på en tør pande.
  6. 6.Kom salat på fire tallerkener.
  7. 7.Skær courgetten i tynde bånd med en urteskræller og kom dem på tallerkenerne.
  8. 8.Bland olie med sennep og smag den til med salt og sukker. Dryp den over courgetterne.
  9. 9.Fordel æg, croutoner og æg herpå og server med et drys timian.
Se, hvad vi ellers skriver om: #frokost, #salater og #bacon