Friséesalat med bacon, croutoner og æggeblommer
- 4 Personer
Ingredienser
200 g | tykke skiver bacon |
6 stk. | æg |
4 skiver | lyst brød |
4 håndfulde | friséesalat |
1 stk. | courgette |
2 spsk. | olivenolie |
1 spsk. | sennep |
- | salt og sukker |
- | timian |
Sådan gør du
-
1Skær bacon i mindre stykker og steg dem i olie på panden.
-
2Tag dem op og læg dem på fedtsugende papir.
-
3Kog æggene i syv minutter.
-
4Pil æggene. Kun blommen skal bruges, hviden kan hakkes, vendes med lidt mayonnaise og karry og fyldes i en sandwich.
-
5Skær brødet i tern og rist det i ovnen eller på en tør pande.
-
6Kom salat på fire tallerkener.
-
7Skær courgetten i tynde bånd med en urteskræller og kom dem på tallerkenerne.
-
8Bland olie med sennep og smag den til med salt og sukker. Dryp den over courgetterne.
-
9Fordel æg, croutoner og æg herpå og server med et drys timian.