Fondue
- 4 Personer
Ingredienser
1 fed | hvidløg |
1 dl. | hvidvin |
200 g | gruyere |
150 g | emmentaler |
1 tsk. | majsstivelse |
1 spsk. | hvidvin |
- | salt, peber og paprika |
Tilbehør
8 stk. | små kogte kartofler |
8 stk. | små buketter broccoli |
4 stk. | portobellosvampe |
2 stk. | syltede agurker i mundrette stykker |
8 stk. | radiser |
- | lidt brød i tern |
Sådan gør du
-
1Pil hvidløget, og gnid gryden med det.
-
2Kom vin heri, og kog op.
-
3Riv osten, og kom i gryden. Smelt og rør rundt ved lav varme.
-
4Rør majsstivelsen ud i vinen, og jævn fonduen under omrøring.
-
5Smag til med salt, peber og paprika.
-
6Server med tilbehør.