Focaccia med asparges
- 4 Personer
- 90 Minutes
Du skal bruge
25 g | gær |
6 dl. | koldt vand |
2 tsk. | salt |
2 spsk. | olie |
750 g | hvedemel |
20 stk. | grønne asparges |
4 spsk. | olivenolie |
4 tsk. | Saltflager |
1 håndfuld | Urter som mynte og basilikum |
Sådan gør du
-
1Rør gæren ud i vandet i en skål. Rør salt, olie og hvedemel i, indtil dejen er løs og jævn. Den skal være ganske klæg.
-
2Dæk med film, og stil køligt i 12-24 timer. Tag dejen ud fra køleskabet. Dæk to bradepander med bagepapir.
-
3Del dejen i fire dele, væd hænderne i vand først. Træk dejen ud i 4 aflange stykker, de skal være cirka 2 centimeter tykke.
-
4Læg dejen to og to på to bradepander.
-
5Pres ordnede asparges ned i dejen. Lad dej med asparges stå og efterhæve i 1 time.
-
6Sæt varmluftsovnen på 215 grader.
-
7Fordel olie og salt over dej og asparges.
-
8Bag begge bageplader samtidig. Begynd at kikke efter 20 minutter.