Redaktionen anbefaler
| 50 g | kaffe friskbrygget stærk kaffe |
| 125 g | sukker |
| 1 stk. | vaniljestang |
| 60 g | glukosesirup |
| 75 g | æggehvide evt. pasteuriserede |
| 1 tsk. | salt |
| 1 tsk. | instant kaffe evt. (f.eks. Nescafe) eller malede kaffebønner |
| 20 stk. | flade nøddesmåkager eller små vafler (f.eks. Urtekram mini speltvafler) |
| 250 g | mørk chokolade smeltet/tempereret |
| - | hakkede hasselnødder (evt) hasselsnødflager. |
Udelad kaffepulver, og overtræk med god mælkechokolade, så smager flødebollerne i stedet sødt af karamel og kan også serveres til børn. Brug tynde, runde skiver af tørristet honningkage som bund – så bliver smagen julet og lækkert krydret.