Fisk i kokosmælk
En lynhurtig, sund og velsmagende ret, som blot skal i mikrobølgeovnen. Fisken holder sig saftig på grund af kokosmælken, den tilberedes i.

- 4 Personer
Ingredienser
500 g | Fast hvid fisk, fx torsk |
- | salt og peber |
1 stk. | rød chili |
1 stk. | grøn chili |
1 stk. | Lille romanescokål eller blomkål |
1 stk. | lime |
1 spsk. | friskrevet ingefær |
1 dåse | kokosmælk |
300 g | pasta |
2 stk | hjertesalathoveder |
Sådan gør du
- 1.Sæt en gryde med vand over til pasta.
- 2.Skær fisken i store tern og læg i en form.
- 3.Krydr med salt og peber.
- 4.Skær chili i tynde skiver og kålen i små buketter.
- 5.Fordel over fisken.
- 6.Pres saften fra limen over fisken.
- 7.Rør ingefær ud i kokosmælken og hæld den over fisk og grøntsager.
- 8.Kog retten ved fuld effekt i mikrobølgeovnen i 6-7 minutter.
- 9.Tag ud og lad stå i et par minutter.
- 10.Server til pasta og salatblade.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad