Fisk i kokosmælk
- 4 Personer
Ingredienser
500 g | Fast hvid fisk, fx torsk |
- | salt og peber |
1 stk. | rød chili |
1 stk. | grøn chili |
1 stk. | Lille romanescokål eller blomkål |
1 stk. | lime |
1 spsk. | friskrevet ingefær |
1 dåse | kokosmælk |
300 g | pasta |
2 stk. | hjertesalathoveder |
Sådan gør du
-
1Sæt en gryde med vand over til pasta.
-
2Skær fisken i store tern og læg i en form.
-
3Krydr med salt og peber.
-
4Skær chili i tynde skiver og kålen i små buketter.
-
5Fordel over fisken.
-
6Pres saften fra limen over fisken.
-
7Rør ingefær ud i kokosmælken og hæld den over fisk og grøntsager.
-
8Kog retten ved fuld effekt i mikrobølgeovnen i 6-7 minutter.
-
9Tag ud og lad stå i et par minutter.
-
10Server til pasta og salatblade.