Fisk i kokosmælk

En lynhurtig, sund og velsmagende ret, som blot skal i mikrobølgeovnen. Fisken holder sig saftig på grund af kokosmælken, den tilberedes i. 
Fisk i kokosmælk
  • 4 Personer

Ingredienser

500 g Fast hvid fisk, fx torsk
- salt og peber
1 stk. rød chili
1 stk. grøn chili
1 stk. Lille romanescokål eller blomkål
1 stk. lime
1 spsk. friskrevet ingefær
1 dåse kokosmælk
300 g pasta
2 stk hjertesalathoveder

Sådan gør du

  1. 1.Sæt en gryde med vand over til pasta.
  2. 2.Skær fisken i store tern og læg i en form.
  3. 3.Krydr med salt og peber.
  4. 4.Skær chili i tynde skiver og kålen i små buketter.
  5. 5.Fordel over fisken.
  6. 6.Pres saften fra limen over fisken.
  7. 7.Rør ingefær ud i kokosmælken og hæld den over fisk og grøntsager.
  8. 8.Kog retten ved fuld effekt i mikrobølgeovnen i 6-7 minutter.
  9. 9.Tag ud og lad stå i et par minutter.
  10. 10.Server til pasta og salatblade.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad