Redaktionen anbefaler
| 240 g | kikærter (evt. fra dåse) |
| 1 stk. | løg |
| 1 håndfuld | persille |
| 1 stk. | æg |
| 1 fed | hvidløg |
| 2 spsk. | finvalsede havregryn |
| 0.25 stk. | saft og skal af økologisk citron |
| 1 tsk. | stødt spidskommen |
| 1 tsk. | sød paprika |
| 1 tsk. | salt |
| 2 spsk. | peanutbutter |
| 0.5 stk. | lime saft |
| 1 spsk. | sesamolie |
| 1 spsk. | balsamico |
| 1 tsk. | flydende honning |
| 0.5 fed | hvidløg |
| 3 spsk. | vand |
| 1 stk. | romainesalat |
| 1 stk. | spidskål lille |
| 1 håndfuld | Friske koriander |
| 3 stk. | tomater |
| 1 stk. | rødløg lille |
| 100 g | agurk |
| 0.5 spsk. | olivenolie |
| - | salt |
| - | peber |