Redaktionen anbefaler






240 g | kogte kikærter (evt. fra dåse) |
1 stk. | løg |
1 håndfuld | persille |
1 stk. | æg |
1 fed | hvidløg |
2 spsk. | finvalsede havregryn |
0.25 stk. | saft og skal af økologisk citron |
1 tsk. | stødt spidskommen |
1 tsk. | sød paprika |
1 tsk. | salt |
2 spsk. | peanutbutter |
0.5 stk. | lime saft |
1 spsk. | sesamolie |
1 spsk. | balsamico |
1 tsk. | flydende honning |
0.5 fed | hvidløg |
3 spsk. | vand |
1 stk. | romainesalat |
1 stk. | spidskål lille |
1 håndfuld | frisk koriander |
3 stk. | tomater |
1 stk. | rødløg lille |
100 g | agurk |
0.5 spsk. | olivenolie |
- | salt |
- | peber |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10