Fajitas med gris
FROKOST

Fajitas med gris

Lækre, fyldte tortillapandekager. Retten bliver vegetarisk, hvis du erstatter nakkekoteletterne med en ekstra dåse butter beans eller en anden type bønner.
  • 4 Personer

Ingredienser

3 stk. nakkekoteletter
3 spsk. olivenolie
1 stk. løg Lille løg i skiver
3 fed hvidløg
1 tsk. rosa peber
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stærk paprika Eller stødt chili
1 tsk. stødt koriander
400 g tomater Hakkede
1 dåse butter beans
20 g mørk chokolade
lidt tabasco
lidt salt og lidt peber

Syltede løg

2 stk. rødløg. Skæres i skiver
1 nip salt
4 spsk. hvidvineddike
0.5 tsk. sukker
lidt peber


Tilbehør

lidt Friske urter F.eks. brøndkarse og koriander
2 stk. porrer Friske porrer i tyndeskiver
8 stk. tortillapandekager
lidt cremefraiche 18%

Sådan gør du

  1. 1
    Skær nakkekoteletterne i meget tynde strimler.
  2. 2
    Varm olien i en sauterpande over høj varme. Svits kødstrimlerne, til de er let gyldne. Læg på en tallerken og sæt til side.
  3. 3
    Læg løg, hvidløg og krydderier på panden, og lad det riste et par minutter. Tilsæt tomat og bønner, og kom kødstrimlerne tilbage på panden. Lad det simre i 15-30 min.
  4. 4
    Bland ingredienserne til de syltede rødløg i en lille skål, og lad det trække mindst 10 min., så løgene bliver let bløde.
  5. 5
    Tilsæt chokoladen til kødblandingen og smag til med tabasco, salt og peber.
  6. 6
    Servér lune tortillapandekager med kød, syltede rødløg, friske urter, porrer og cremefraiche.