Redaktionen anbefaler






3 stk. | nakkekoteletter |
3 spsk. | olivenolie |
1 stk. | løg Lille løg i skiver |
3 fed | hvidløg |
1 tsk. | rosa peber |
1 tsk. | stødt spidskommen |
1 tsk. | stærk paprika Eller stødt chili |
1 tsk. | stødt koriander |
400 g | tomater Hakkede |
1 dåse | butter beans |
20 g | mørk chokolade |
lidt | tabasco |
lidt | salt og lidt peber |
2 stk. | rødløg. Skæres i skiver |
1 nip | salt |
4 spsk. | hvidvineddike |
0.5 tsk. | sukker |
lidt | peber |
lidt | Friske urter F.eks. brøndkarse og koriander |
2 stk. | porrer Friske porrer i tyndeskiver |
8 stk. | tortillapandekager |
lidt | cremefraiche 18% |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10