Redaktionen anbefaler
| 3 stk. | nakkekoteletter |
| 3 spsk. | olivenolie |
| 1 stk. | løg Lille løg i skiver |
| 3 fed | hvidløg |
| 1 tsk. | rosa peber |
| 1 tsk. | stødt spidskommen |
| 1 tsk. | stærk paprika Eller stødt chili |
| 1 tsk. | stødt koriander |
| 400 g | tomater Hakkede |
| 1 dåse | butter beans |
| 20 g | mørk chokolade |
| lidt | tabasco |
| lidt | salt og lidt peber |
| 2 stk. | rødløg. Skæres i skiver |
| 1 nip | salt |
| 4 spsk. | hvidvinseddike |
| 0.5 tsk. | sukker |
| lidt | peber |
| lidt | Friske urter F.eks. brøndkarse og koriander |
| 2 stk. | porrer Friske porrer i tyndeskiver |
| 8 stk. | tortillapandekager |
| lidt | cremefraiche 18% |