Fajitas med gris

Lækre, fyldte tortillapandekager. Retten bliver vegetarisk, hvis du erstatter nakkekoteletterne med en ekstra dåse butter beans eller en anden type bønner.
Fajitas med gris
  • 4 Personer

Ingredienser

3 stk nakkekoteletter
3 spsk. olivenolie
1 stk. løg Lille løg i skiver
3 fed hvidløg
1 tsk. rosa peber
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stærk paprika Eller stødt chili
1 tsk. stødt koriander
400 g tomater Hakkede
1 dåse butter beans
20 g mørk chokolade
lidt tabasco
lidt salt og lidt peber

Syltede løg

2 stk rødløg. Skæres i skiver
1 nip salt
4 spsk. hvidvineddike
0.5 tsk. sukker
lidt peber


Tilbehør

lidt Friske urter F.eks. brøndkarse og koriander
2 stk porrer Friske porrer i tyndeskiver
8 stk tortillapandekager
lidt cremefraiche 18%

Sådan gør du

  1. 1.Skær nakkekoteletterne i meget tynde strimler.
  2. 2.Varm olien i en sauterpande over høj varme. Svits kødstrimlerne, til de er let gyldne. Læg på en tallerken og sæt til side.
  3. 3.Læg løg, hvidløg og krydderier på panden, og lad det riste et par minutter. Tilsæt tomat og bønner, og kom kødstrimlerne tilbage på panden. Lad det simre i 15-30 min.
  4. 4.Bland ingredienserne til de syltede rødløg i en lille skål, og lad det trække mindst 10 min., så løgene bliver let bløde.
  5. 5.Tilsæt chokoladen til kødblandingen og smag til med tabasco, salt og peber.
  6. 6.Servér lune tortillapandekager med kød, syltede rødløg, friske urter, porrer og cremefraiche.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #frokost, #hovedret, #passer til sæsonen, #weekend og gæster, #hverdag, #gæstemad og fest, #nordisk smag og #hjemmelavet