Dip med 3 slags løg
SNACKS OG TILBEHøR

Dip med 3 slags løg

Smagen er klassisk ”sourcream and onion” med lidt ekstra syrlighed og masser af smag fra forårsløg, purløg og ramsløg. Brug den som til dip til f.eks. rå grøntsager, kartoffelchips og grissini.
  • 4 Personer

Dip

200 g skyr eller creme fraiche
2 stk. forårsløg, finthakkede
1 bundt purløg, finthakket
2 spsk. ramsløg, finthakket eller 1/2 fed hvidløg
1 tsk. salt
1 tsk. hvidvinseddike
- friskkværnet peber
- Evt. lidt sukker

Sådan gør du

  1. 1
    Rør skyr, forårsløg, purløg og ramsløg sammen og smag til med salt, peber, hvidvinseddike og evt. lidt sukker

Tip!

Brug ¼ finthakket rødløg i stedet for forårsløg. Overhæl de finthakkede rødløg med kogende vand, lad dem køle af og rør dem i dippen.