Currywursts a la hotdog med kål

Vi lynsylter lidt hvidkål til disse hotdogs med currywurst. Men har du sauerkraut derhjemme, kan det også bruges!
Currywursts a la hotdog med kål
  • 4 Personer
  • 45 Minutes

Tilbehør

l. meget fint snittet hvidkål eller spidskål
1 spsk. fint salt
2 tsk. hvidvinseddike
tsk. sukker
- peber

Ketchup

1 stk. løg
- olie
1 spsk. karry
1 tsk. paprika
1 dåse flåede, hakkede tomater
1 dl. vand
2 dl. ketchup
- Honning og æblecidereddike

Pølser og brød

8 stk gode pølser
8 stk hotdogbrød
1 stk. lille håndfuld frisksnittet kål
- Lidt frisk persille

Sådan gør du

  1. 1.Kom kål og salt i en skål, og vend det godt rundt. Lad det stå i 60 minutter.
  2. 2.Kram kålen med dine hænder, så den bliver blød.
  3. 3.Skyl saltet fra, og pres kålen tør.
  4. 4.Vend den med eddike, sukker og peber.
  5. 5.Hak løget, og svits det i olie i en gryde.
  6. 6.Svits karry med løget.
  7. 7.Kom paprika, tomater og vand heri, og lad det simre i 10 minutter.
  8. 8.Kom ketchup heri. Vend blandingen rundt, og smag den til med lidt honning og/eller æbleeddike.
  9. 9.Server de stegte pølser i lune brød med snittet kål, lynsyltet kål, ketchup og persille.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad