Currywursts a la hotdog med kål
- 4 Personer
- 45 Minutes
Tilbehør
l. | meget fint snittet hvidkål eller spidskål |
1 spsk. | fint salt |
2 tsk. | hvidvinseddike |
tsk. | sukker |
- | peber |
Ketchup
1 stk. | løg |
- | olie |
1 spsk. | karry |
1 tsk. | paprika |
1 dåse | flåede, hakkede tomater |
1 dl. | vand |
2 dl. | ketchup |
- | Honning og æblecidereddike |
Pølser og brød
8 stk | gode pølser |
8 stk | hotdogbrød |
1 stk. | lille håndfuld frisksnittet kål |
- | Lidt frisk persille |
Sådan gør du
-
1Kom kål og salt i en skål, og vend det godt rundt. Lad det stå i 60 minutter.
-
2Kram kålen med dine hænder, så den bliver blød.
-
3Skyl saltet fra, og pres kålen tør.
-
4Vend den med eddike, sukker og peber.
-
5Hak løget, og svits det i olie i en gryde.
-
6Svits karry med løget.
-
7Kom paprika, tomater og vand heri, og lad det simre i 10 minutter.
-
8Kom ketchup heri. Vend blandingen rundt, og smag den til med lidt honning og/eller æbleeddike.
-
9Server de stegte pølser i lune brød med snittet kål, lynsyltet kål, ketchup og persille.