Currywurst - den tyske hotdog
AFTENSMAD

Currywurst - den tyske hotdog

Vi har købt gode ringriderpølser og lavet vores egen karryketchup og håber, at vi nærmer os den ægte tyske udgave. Guten Appetit!
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. løg
- olie
1 spsk. karry
1 tsk. paprika
1 dåse Flåede hakkede tomater
1 dl. vand
2 dl. ketchup
- Honning og æblecidereddike
4 stk. gode pølser
- karry

Sådan gør du

  1. 1
    Hak løget og svits i olie i en gryde.
  2. 2
    Svits karry med løget.
  3. 3
    Kom paprika, tomater og vand heri og lad det simre i 10 minutter.
  4. 4
    Kom ketchup heri.
  5. 5
    Smag din ketchup til med lidt honning og eller æbleeddike.
  6. 6
    Steg pølserne og skær dem ud i mundrette stykker.
  7. 7
    Server med en god portion ketchup og et drys karry.

Tip!

Hvis du er mere sulten, end en pølse kan klare, vil vi anbefale, at du serverer grovfritter til. Tomatsalat er også godt her i sommervarmen.