Curry med kartofler og blomkål i airfryer
- 4 Personer
- 75 Minutes
Ingredienser
1 stk. | løg |
2 fed | hvidløg |
600 g | kartofler |
0.5 stk. | blomkål |
2 spsk. | olie |
2 tsk. | karry |
2 tsk. | garam marsala |
2 tsk. | spidskommen stød |
1 tsk. | chiliflager tørrede |
1 dåse | hakkede tomater |
2 dl. | grøntsagsbouillon evt. vand + terning |
1 dåse | kikærter ca. 400 gram |
1 dåse | kokosmælk ca. 400 ml. |
- | salt |
- | peber |
Sådan gør du
-
1Hak løg og hvidløg, skræl kartoflerne og skær dem i tern, og del blomkålen i små buketter.
-
2Fordel grøntsagerne i et ildfast fad eller direkte i airfryerskuffen, og spray eller pensl med olie. Tilbered ved 180°C i 5 minutter. Vend rundt en gang undervejs.
-
3Tilsæt krydderier, hakkede tomater, bouillon, salt og peber.
-
4Tilbered ved 160 °C i ca. 25 minutter, indtil kartofler og blomkål er næsten møre, og væden er kogt ind. Rør rundt 2-3 gange undervejs.
-
5Hæld vandet fra kikærterne og lad dem afdryppe.
-
6Tilsæt kikærter og kokosmælk, og tilbered ved 160 °C i ca. 10-12 minutter, indtil kikærterne er gennemvarme, og kokosmælken kogt ind til en cremet sauce.
-
7Servér med ris, en klat yoghurt eller creme fraiche og evt. et drys persille eller koriander.