Culotte med sennep og spidskommen og bagte løg
AFTENSMAD

Culotte med sennep og spidskommen og bagte løg

En lidt anderledes fremgangsmåde. Vi hælder først krydderblandingen over culottestegen, når kødet er stegt. Søde, bagte løg og frisk båndspaghetti hertil.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. okseculotte
- salt og peber
1 kg rødløg

Dressing

4 spsk. olie
3 spsk. vand
1 spsk. citronsaft
1 spsk. sennep
2 tsk. stødt spidskommen
2 fed hvidløg
1 tsk. sukker
300 g Papardelle pasta
- Friske urter

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 225 grader.
  2. 2
    Rids fedtlaget på kødet og drys med salt og peber.
  3. 3
    Stik et stegetermometer i kødet. Brun kødet i 15-20 minutter.
  4. 4
    Skru ned til 175 grader og steg videre i ca. 35 minutter, indtil centrumtemperaturen siger 60 grader. Mest vigtigt, hvis du ønsker kødet gennemstegt.
  5. 5
    Pil løgene, og læg dem i en ildfast form. Vend med en anelse olie og bag ved siden af kødet.
  6. 6
    Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
  7. 7
    Bland alle ingredienser til dressingen.
  8. 8
    Skær kødet i mindre stykker, og kom det på et fad.
  9. 9
    Hæld sennepsdressing henover.
  10. 10
    Server kød og den gode sky med pasta, bagte løg og et drys urter.