Culotte med sennep og spidskommen og bagte løg
- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | okseculotte |
- | salt og peber |
1 kg | rødløg |
Dressing
4 spsk. | olie |
3 spsk. | vand |
1 spsk. | citronsaft |
1 spsk. | sennep |
2 tsk. | stødt spidskommen |
2 fed | hvidløg |
1 tsk. | sukker |
300 g | Papardelle pasta |
- | Friske urter |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 225 grader.
-
2Rids fedtlaget på kødet og drys med salt og peber.
-
3Stik et stegetermometer i kødet. Brun kødet i 15-20 minutter.
-
4Skru ned til 175 grader og steg videre i ca. 35 minutter, indtil centrumtemperaturen siger 60 grader. Mest vigtigt, hvis du ønsker kødet gennemstegt.
-
5Pil løgene, og læg dem i en ildfast form. Vend med en anelse olie og bag ved siden af kødet.
-
6Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
-
7Bland alle ingredienser til dressingen.
-
8Skær kødet i mindre stykker, og kom det på et fad.
-
9Hæld sennepsdressing henover.
-
10Server kød og den gode sky med pasta, bagte løg og et drys urter.