En lidt anderledes fremgangsmåde. Vi hælder først krydderblandingen over culottestegen, når kødet er stegt. Søde, bagte løg og frisk båndspaghetti hertil.
4 Personer
Ingredienser
1 stk.
okseculotte
-
salt og peber
1 kg
rødløg
Dressing
4 spsk.
olie
3 spsk.
vand
1 spsk.
citronsaft
1 spsk.
sennep
2 tsk.
stødt spidskommen
2 fed
hvidløg
1 tsk.
sukker
300 g
Papardelle pasta
-
Friske urter
ANNONCE
Sådan gør du
1
Sæt ovnen på 225 grader.
2
Rids fedtlaget på kødet og drys med salt og peber.
3
Stik et stegetermometer i kødet. Brun kødet i 15-20 minutter.
4
Skru ned til 175 grader og steg videre i ca. 35 minutter, indtil centrumtemperaturen siger 60 grader. Mest vigtigt, hvis du ønsker kødet gennemstegt.
5
Pil løgene, og læg dem i en ildfast form. Vend med en anelse olie og bag ved siden af kødet.
6
Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
7
Bland alle ingredienser til dressingen.
8
Skær kødet i mindre stykker, og kom det på et fad.
9
Hæld sennepsdressing henover.
10
Server kød og den gode sky med pasta, bagte løg og et drys urter.