Crostini med laks og chilirejer
FORRET

Crostini med laks og chilirejer

Crostinien er lidt ligesom en pindemad bare mere elegant. Crostini med laks og chilirejer egner sig til hyggelige sammenkomster med et godt glas rødvin. 
  • 4 Personer

ingredienser

300 g pillede rejer
1 stk. mild rød chili
2 stk. fed hvidløg
3 dl. olie
1 spsk. vodka
1 stk. stort flutes
1 spsk. friskhakket basilikum
100 g røget laks

Sådan gør du

  1. 1
    Optø rejerne og afdryp, hvis du bruger frosne rejer.
  2. 2
    Hak chili og hvidløg meget fint, og svits det i olie i en gryde.
  3. 3
    Hæld vodka på og tag gryden fra varmen.
  4. 4
    Vend rejerne med den varme olie.Lad stå i 5 minutter.
  5. 5
    Skær flutes i 2 cm brede skiver, og rist dem let.
  6. 6
    Kom lidt olie fra rejerne på brødskiverne.
  7. 7
    Vend rejerne med basilikum.
  8. 8
    Skær laksen i mindre stykker og kom laks og rejer på brødskiverne.

Tip!

TIP:Velsmagende hapser til et glas vin