Crostini med laks og chilirejer
Crostinien er lidt ligesom en pindemad bare mere elegant. Crostini med laks og chilirejer egner sig til hyggelige sammenkomster med et godt glas rødvin.

- 4 Personer
ingredienser
300 g | pillede rejer |
1 stk. | mild rød chili |
2 stk | fed hvidløg |
3 dl. | olie |
1 spsk. | vodka |
1 stk. | stort flutes |
1 spsk. | friskhakket basilikum |
100 g | røget laks |
Sådan gør du
- 1.Optø rejerne og afdryp, hvis du bruger frosne rejer.
- 2.Hak chili og hvidløg meget fint, og svits det i olie i en gryde.
- 3.Hæld vodka på og tag gryden fra varmen.
- 4.Vend rejerne med den varme olie.Lad stå i 5 minutter.
- 5.Skær flutes i 2 cm brede skiver, og rist dem let.
- 6.Kom lidt olie fra rejerne på brødskiverne.
- 7.Vend rejerne med basilikum.
- 8.Skær laksen i mindre stykker og kom laks og rejer på brødskiverne.
Tip!
TIP:Velsmagende hapser til et glas vin