Cordon bleu med comté

Cordon bleu findes i mange varianter, men altid med kød, ost og skinke. Vi laver cordon bleu med kalveschnitzel, comté og lufttørret skinke. 
Cordon bleu med comté
  • 4 Personer

Cordon bleu

4 stk kalveschnitzler
8 stk salvieblade
4 skiver comté
4 skiver lufttørret skinke
1 stk. æg
8 spsk. rasp
8 spsk. revet parmesan
- Salt & peber
- olie/smør

Salat

1 stk. blomkål
2 spsk. mandler, ristede
1 bundt bredbladet persille, finthakket
2 spsk. olivenolie
1 stk. økologisk citron (saft og skal)
- salt og peber

Sådan gør du

  1. 1.Bank/tryk schnitzlerne en smule ud, så overfladen bliver lidt større.
  2. 2.Læg salvieblade, skinke og ost på den ene halvdel af hver schnitzel.
  3. 3.Fold den anden del over, og hold evt. schnitzlerne sammen med en tandstikker.
  4. 4.Slå ægget ud i en skål, og pisk det let sammen.
  5. 5.Bland i en anden skål rasp, revet parmesan, salt og peber.
  6. 6.Vend hver schnitzel i æg, dernæst i rasp.
  7. 7.Steg dem i en blanding af olie og smør, indtil de er sprøde og gyldne, ca. 5 minutter på hver side.
  8. 8.Skær blomkål ud i helt tynde skiver, brug evt. et mandolinjern.
  9. 9.Hak mandlerne groft, og bland med blomkål og persille.
  10. 10.Rør olie med citronskal og saft, og smag til med salt og peber.
  11. 11.Vend dressingen rundt i salaten.
  12. 12.12. Servér kartofler til.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad