Cordon bleu med comté
- 4 Personer
Cordon bleu
4 stk. | kalveschnitzler |
8 stk. | salvieblade |
4 skiver | comté |
4 skiver | lufttørret skinke |
1 stk. | æg |
8 spsk. | rasp |
8 spsk. | revet parmesan |
- | Salt & peber |
- | olie/smør |
Salat
1 stk. | blomkål |
2 spsk. | mandler, ristede |
1 bundt | bredbladet persille, finthakket |
2 spsk. | olivenolie |
1 stk. | økologisk citron (saft og skal) |
- | salt og peber |
Sådan gør du
-
1Bank/tryk schnitzlerne en smule ud, så overfladen bliver lidt større.
-
2Læg salvieblade, skinke og ost på den ene halvdel af hver schnitzel.
-
3Fold den anden del over, og hold evt. schnitzlerne sammen med en tandstikker.
-
4Slå ægget ud i en skål, og pisk det let sammen.
-
5Bland i en anden skål rasp, revet parmesan, salt og peber.
-
6Vend hver schnitzel i æg, dernæst i rasp.
-
7Steg dem i en blanding af olie og smør, indtil de er sprøde og gyldne, ca. 5 minutter på hver side.
-
8Skær blomkål ud i helt tynde skiver, brug evt. et mandolinjern.
-
9Hak mandlerne groft, og bland med blomkål og persille.
-
10Rør olie med citronskal og saft, og smag til med salt og peber.
-
11Vend dressingen rundt i salaten.
-
1212. Servér kartofler til.