ANNONCE ANNONCE BAGVæRK Cookies med marcipan og nougatsmag Så er der friske cookies til kagedåsen! Rå, revet marcipan gør disse cookies særligt velegnede til den danske jul. 10 Personer Ingredienser 150 g lys chokolade 50 g hasselnøddekerne 250 g marcipan ren rå marcipan 150 g mel 1 tsk. bagepulver 100 g smør 100 g sukker 1 æg 50 g lys sirup ANNONCE Sådan gør du 1 Hak chokolade og nødder groft. 2 Riv marcipanen groft. 3 Bland mel og bagepulver. 4 Pisk smør, sukker og sirup, til smørret er cremet, pisk derefter ægget i. 5 Rør først marcipan, så mel og derefter chokolade og nødder i blandingen. 6 Sæt dejen på en bageplade med bagepapir i valnøddestore kugler. Der er plads til ca. 12 kager på pladen. 7 Bag kagerne 12- 15 minutter ved 175 grader. 8 Lad dem køle lidt af på pladen og læg dem så på en rist, til de er helt kolde. 9 Opbevar kagerne i en kagedåse. PRINT ANNONCE
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du Guldæsken og chokoladen? Vi trækker 50 vindere af en guldæske med chokolade Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.