Cookies med marcipan og nougatsmag

Så er der friske cookies til kagedåsen! Rå, revet marcipan gør disse cookies særligt velegnede til den danske jul.
Cookies med marcipan og nougatsmag
  • 10 Personer

Ingredienser

150 g lys chokolade
50 g hasselnøddekerne
250 g ren rå marcipan
150 g mel
1 tsk. bagepulver
100 g smør
100 g sukker
1 stk. æg
50 g lys sirup

Sådan gør du

  1. 1.Hak chokolade og nødder groft.
  2. 2.Riv marcipanen groft.
  3. 3.Bland mel og bagepulver.
  4. 4.Pisk smør, sukker og sirup, til smørret er cremet, pisk derefter ægget i.
  5. 5.Rør først marcipan, så mel og derefter chokolade og nødder i blandingen.
  6. 6.Sæt dejen på en bageplade med bagepapir i valnøddestore kugler. Der er plads til ca. 12 kager på pladen.
  7. 7.Bag kagerne 12- 15 minutter ved 175 grader.
  8. 8.Lad dem køle lidt af på pladen og læg dem så på en rist, til de er helt kolde.
  9. 9.Opbevar kagerne i en kagedåse.
Se, hvad vi ellers skriver om: #bagværk