Cookies med marcipan og nougatsmag
- 10 Personer
Ingredienser
150 g | lys chokolade |
50 g | hasselnøddekerne |
250 g | ren rå marcipan |
150 g | mel |
1 tsk. | bagepulver |
100 g | smør |
100 g | sukker |
1 stk. | æg |
50 g | lys sirup |
Sådan gør du
-
1Hak chokolade og nødder groft.
-
2Riv marcipanen groft.
-
3Bland mel og bagepulver.
-
4Pisk smør, sukker og sirup, til smørret er cremet, pisk derefter ægget i.
-
5Rør først marcipan, så mel og derefter chokolade og nødder i blandingen.
-
6Sæt dejen på en bageplade med bagepapir i valnøddestore kugler. Der er plads til ca. 12 kager på pladen.
-
7Bag kagerne 12- 15 minutter ved 175 grader.
-
8Lad dem køle lidt af på pladen og læg dem så på en rist, til de er helt kolde.
-
9Opbevar kagerne i en kagedåse.