ANNONCE ANNONCE BAGVæRK Cookies med marcipan og nougatsmag Så er der friske cookies til kagedåsen! Rå, revet marcipan gør disse cookies særligt velegnede til den danske jul. 10 Personer Ingredienser 150 g lys chokolade 50 g hasselnøddekerne 250 g ren rå marcipan 150 g mel 1 tsk. bagepulver 100 g smør 100 g sukker 1 stk. æg 50 g lys sirup ANNONCE Sådan gør du 1 Hak chokolade og nødder groft. 2 Riv marcipanen groft. 3 Bland mel og bagepulver. 4 Pisk smør, sukker og sirup, til smørret er cremet, pisk derefter ægget i. 5 Rør først marcipan, så mel og derefter chokolade og nødder i blandingen. 6 Sæt dejen på en bageplade med bagepapir i valnøddestore kugler. Der er plads til ca. 12 kager på pladen. 7 Bag kagerne 12- 15 minutter ved 175 grader. 8 Lad dem køle lidt af på pladen og læg dem så på en rist, til de er helt kolde. 9 Opbevar kagerne i en kagedåse. PRINT ANNONCE Populære opskrifter aftensmad Tarte flambée eller flammkuchen Kært barn har mange navne. Uanset, hvad du kalder denne tynde og sprøde specialitet fra grænseområdet mellem Frankrig og Tyskland, tror vi ikke du bliver skuffet. Opskriften er fra bogen “Louisas billige favoritter” af Louisa Lorang. bagværk Pistaciekage med kardemomme og citronsirup Nyd den tætte, men samtidig fugtige krumme, der kendetegner denne pistaciekage. Kagen er i øvrigt perfekt at tage med på tur, da den er let at transportere. Opskriften er fra bogen ”Kager, du bager igen” af Marie Holm. bagværk Peanutbutter-kager En hurtig hjemmelavet lækkerbisken med peanutbutter til den søde tand. bagværk Nutella-butterdejs-fletninger Med denne opskrift har du hjemmelavet bagværk på ingen tid. Nutella-butterdejs-fletninger er nemme at lave og kræver kun en halv time i køkkenet. bagværk Selvsovsende fadbrownie Brownien her skaber sin egen sauce under bagningen, så når du graver ned i den, får du først sprød overflade, så blød chokokage og til slut bund af snasket chokosauce med rom og kaffe. What’s not to like? Opskriften er fra bogen ”Kager, du bager igen” af Marie Holm. bagværk Chokoladecookies med kokos og havsalt Disse kakaocookies er sprøde i siderne, chewy i midten og med en intens chokolade- og kokossmag, der holdes i skak af havsaltet. Vælg en god god kakao og chokolade for det bedste resultat. Opskriften er fra bogen ”Kager, du bager igen” af Marie Holm.
Emballage Onlinehandel er fyldt med luft Lastbiler og postbude flytter hver dag rundt på tusindvis af papkasser, hvor luften fylder mere end den vare, vi har købt online. De halvtomme papkasser er til skade for miljøet og er med til at øge trængslen på vejene. En løsning skal gøre op med de luftige emballager
Coop Coop har papkasser i 4 størrelser Hvilken kasse passer bedst til det, du har købt? På Coops lager i Odense udregner en computer, hvilken kasse der skal bruges til din bestilling
Indkøb Shrinkflation: Her er varen, der gerne må skrumpe Når råvarepriserne stiger, ender dine dagligvarer ofte på skrump for at skjule en stigning i kiloprisen. Prisen kan altså holdes i ro, hvis en vare bliver mindre. Et sted skal du dog glæde dig over en vare, der bliver mindre og mindre
Indkøb Explainer: Hvorfor skrumper varerne i supermarkedet? Shrinkflation hedder det, når en vare bliver mindre uden at prisen falder. På dansk har vi ikke et ord for fænomenet, som producenter og supermarkeder bruger for at camouflere prisstigningerne.
Julekonkurrence: 3. december - vind gavekort til Air Greenland til en værdi af 4000 kroner På Grønland er der snegaranti i julen - men hvornår får grønlandske børn gaver? Gæt med i dagens julequiz og deltag i lodtrækningen om et gavekort til Air Greenland på 4000 kroner KONKURRENCE
Annoncørbetalt indhold Bæredygtighed med bid: Bliv klogere på Label Rouge: Sådan gør franske frilandskyllinger en forskel
Tilberedning Alt i ovnen: 10 opskrifter, hvor alle ingredienser kommes direkte i et ildfast fad eller en bradepande