Cookies med marcipan og nougatsmag
BAGVæRK

Cookies med marcipan og nougatsmag

Så er der friske cookies til kagedåsen! Rå, revet marcipan gør disse cookies særligt velegnede til den danske jul.
  • 10 Personer

Ingredienser

150 g lys chokolade
50 g hasselnøddekerne
250 g ren rå marcipan
150 g mel
1 tsk. bagepulver
100 g smør
100 g sukker
1 stk. æg
50 g lys sirup

Sådan gør du

  1. 1
    Hak chokolade og nødder groft.
  2. 2
    Riv marcipanen groft.
  3. 3
    Bland mel og bagepulver.
  4. 4
    Pisk smør, sukker og sirup, til smørret er cremet, pisk derefter ægget i.
  5. 5
    Rør først marcipan, så mel og derefter chokolade og nødder i blandingen.
  6. 6
    Sæt dejen på en bageplade med bagepapir i valnøddestore kugler. Der er plads til ca. 12 kager på pladen.
  7. 7
    Bag kagerne 12- 15 minutter ved 175 grader.
  8. 8
    Lad dem køle lidt af på pladen og læg dem så på en rist, til de er helt kolde.
  9. 9
    Opbevar kagerne i en kagedåse.