Coleslaw med surkål til stegt laks
Hvis du synes, at ren surkål er lidt til den voldsomme side, skulle du prøve denne salat, hvor rå, snittet hvidkål udgør hovedparten.

- 4 Personer
Ingredienser
4 stk | laksesteaks |
- | olie |
- | salt og peber |
6 dl. | fint snittet hvidkål |
1 dl. | surkål |
1 stk. | gulerod |
2 spsk. | mayonnaise |
2 spsk. | surmælksprodukt |
Sådan gør du
- 1.Steg laksen i olie på begge sider i alt 10-12 minutter.
- 2.Krydr med salt og peber.
- 3.Bland kål og surkål i en skål.
- 4.Snit gulerod fint og vend i.
- 5.Bland mayonnaise med surmælksprodukt og krydr med salt og peber.
- 6.Vend med grøntsagerne og server til laksen.
Tip!
Server med fuldkornspasta eller perlerug.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #få ingredienser