Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
150 g | smør |
1 dl. | fløde eller mælk |
3 stk | æg |
100 g | hvid chokolade, grofthakket (kan udelades) |
150 g | sukker |
150 g | hvedemel |
1 tsk. | bagepulver |
2 stk | citroner, revet skal og saft (ca.1 dl) |
2 stk | æggehvider (60 g) |
135 g | sukker |
1 tsk. | salt |
- | Lakridsgranulat, efter smag |
1 tsk. | vaniljesukker |
- | Friske hindbær, lakridsgranulat. |
Guf kan også bruges som pynt på isvafler eller piskes sammen med ca. 200 g friske bær og fryses til en luftig sorbet.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10