Chutney med blomme og mango
- 0 Personer
Ingredienser
500 g | modne blommer |
1 stk. | mango ca. 200 grem |
1 dl. | sukker |
1 dl. | æblecidereddike |
1 stk. | frisk chili i tynde skiver |
1 stk. | stjerne anis hel |
10 stk. | kardemomme hele frøkapsler |
1 stk. | kanelstang |
- | Lidt peber og salt |
Sådan gør du
-
1Halver blommerne, fjern stenene, og skær dem i tern. Skræl mangoen, fjern stenen, og skær også den i mundrette tern.
-
2Kom frugten i en gryde sammen med resten af ingredienserne. Bring blandingen i kog over medium varme. Skru ned for varmen, og lad det simre uden låg i ca. 45 minutter, til mangoen er mør, og væden er reduceret.
-
3Smag chutneyen til med salt, peber og evt. mere sukker og eddike. Hæld herefter den varme chutney på rengjorte, skoldede glas, og luk glassene til med det samme.