Chokoladepandekager med is og hakkede mandler
Fyldige og med et strejf af appelsin. Server med vaniljeis, smeltet chokolade og hakkede nødder.

- 4 Personer
Ingredienser
150 g | hvedemel |
25 g | kakaopulver |
2 spsk. | sukker |
1 tsk. | vaniljesukker |
1 stk. | Appelsin (øko) Brug revet skal og saft fra en halv appelsin |
1 nip | salt |
3 stk | æg str. M/L |
3 dl. | sødmælk |
50 g | smeltet smør |
Tilbehør
- | vaniljeis |
- | chokolade |
- | hakkede mandler |
Sådan gør du
- 1.Bland mel, kakao, sukker, vanilje, revet appelsinskal og salt i en skål.
- 2.Lav en fordybning i melblandingen. Slå æggene ud i og pisk æggene sammen med melet. Tilsæt mælken lidt ad gangen under konstant piskning. Rør også appelsinsaften i.
- 3.Pisk halvdelen af det smeltede smør i lidt ad gangen. Lad dejen trække tildækket i 15-30 min.
- 4.Pensl en pande med smeltet smør, og varm den op over middel varme. Hæld 1/2 -1 dl dej på panden, og lad den fordele sig ved at tippe panden rundt.
- 5.Bag hver pandekage i et par minutter på hver side, til de er gyldne på begge sider. Læg dem på en tallerken, efterhånden som de er færdigbagte.
- 6.Fold dem gerne sammen, og server dem med vaniljeis, smeltet chokolade og hakkede nødder.