Chokolademarengs
Sprøde og smukke udenpå – bløde og chewy indeni. Giv din kæreste, din ven - eller dig selv et stort, sødt chokolade smækkys til kaffen. Mums!
(4-8 kager)

- 0 Personer
Ingredienser
2 stk | æggehvider |
50 g | muscovadosukker |
75 g | sukker |
1 nip | flagesalt |
75 g | mørk chokolade |
Drys
lidt | flødeskum |
lidt | nødder |
- | figner |
Sådan gør du
- 1.Tænd ovnen på 100C. Pisk æggehviderne i et par minutter med elpisker (medium hastighed) til let, blødt skum.
- 2.Pisk sukkeret i lidt ad gangen og tilsæt salt. Pisk, indtil marengsen er sej og skinnende.
- 3.Vend forsigtigt den smeltede chokolade i, vend kun rundt et par gange, så chokoladen danner et smukt mønster i marengsen. Sæt 4-8 store skefulde på en bageplade med bagepapir.
- 4.Bag i ca. 1 time, indtil den er helt sprød, men stadig blød og sej indeni. Lad den køle af i ovnen, med lågen på klem.