Sprøde og smukke udenpå – bløde og chewy indeni. Giv din kæreste, din ven - eller dig selv et stort, sødt chokolade smækkys til kaffen. Mums!
(4-8 kager)
0 Personer
Ingredienser
2 stk.
æggehvider
50 g
muscovadosukker Brug lyst muscovadocosukker
75 g
sukker
1 nip
flagesalt
75 g
mørk chokolade Smeltet mørk chokolade
Drys
lidt
flødeskum Tilsæt efter behov
lidt
nødder
-
figner Brug friske figner
ANNONCE
Sådan gør du
1
Tænd ovnen på 100C. Pisk æggehviderne i et par minutter med elpisker (medium hastighed) til let, blødt skum.
2
Pisk sukkeret i lidt ad gangen og tilsæt salt. Pisk, indtil marengsen er sej og skinnende.
3
Vend forsigtigt den smeltede chokolade i, vend kun rundt et par gange, så chokoladen danner et smukt mønster i marengsen. Sæt 4-8 store skefulde på en bageplade med bagepapir.
4
Bag i ca. 1 time, indtil den er helt sprød, men stadig blød og sej indeni. Lad den køle af i ovnen, med lågen på klem.