Chokoladebar til din whisky
SNACKS OG TILBEHøR

Chokoladebar til din whisky

Salte nødder, mørk chokolade, tørrede frugter og jordnøddesmør smager godt til whisky. Vi har kombineret alle dele i en snack. I denne opskrift er der til ca. 14 stykker. 
  • 14 Personer

Ingredienser

200 g 70% mørk chokolade
4 spsk. jordnøddesmør
180 g Studentermix (rosiner og blandede nødder og mandler)
130 g Ristet salatmix (ristede jordnødder og græskarkerner)

Sådan gør du

  1. 1
    Tag en form med kant, der måler cirka 15x25 cm.
  2. 2
    Beklæd den med bagepapir. Smelt chokoladen i vandbad. Rør jordnøddesmør i chokoladen.
  3. 3
    Vend hele posen med studentermix og halvdelen af salatmixen heri.
  4. 4
    Fordel den varme blanding i formen.
  5. 5
    Drys resten af salatmixen henover, og lad chokoladen stå og stivne i stuetemperatur natten over.
  6. 6
    Skær baren i skiver, og server dem til din whisky.