Chili sin carne
- 4 Personer
Chili sin carne
2 | gulerødder |
1 | løg |
200 g | blandede svampe |
1 stængel | bladselleri |
2 fed | hvidløg |
0.25 | chili |
lidt | olie |
400 g | tomatpassata (mosede tomater) |
0.5 tsk. | tørret oregano |
0.5 tsk. | knuste korianderfrø |
0.25 tsk. | spidskommen |
0.25 tsk. | fennikelfrø eller en lille stjerneanis |
0.25 tsk. | kanel |
2 dåser | bønner |
lidt | salt |
lidt | peber |
lidt | citronsaft |
lidt | rørsukker |
Derudover
- | frisk chili |
- | tortillachips |
- | creme fraiche |
- | frisk oregano |
- | brød |
Sådan gør du
-
1Skær grøntsagerne i mundrette stykker, og hak hvidløg og chili fint.
-
2Steg grøntsagerne i olie i en gryde.
-
3Tilsæt tomatpassata og alle krydderierne, og lad det hele simre i ca. 20-25 minutter.
-
4Tilsæt bønnerne, og smag til med salt, peber, citronsaft og evt. lidt rørsukker.
-
5Anret din chili sin carne med creme fraiche, knuste tortillachips, finthakket chili og frisk oregano på toppen. Server retten med brød til.