Chili sin carne
- 4 Personer
Ingredienser
2 stk. | gulerødder |
1 stk. | løg |
200 g | blandede svampe |
1 stængel | bladselleri |
2 fed | hvidløg |
0.25 stk. | chili |
1 glas | tomatpassata (mosede tomater) |
2 dåser | bønner |
0.5 tsk. | tørret oregano |
0.5 tsk. | knuste korianderfrø |
0.25 tsk. | spidskommen |
0.25 tsk. | fennikelfrø eller en lille stjerneanis |
0.25 tsk. | kanelstang |
lidt | olie til at stege i |
lidt | citronsaft |
lidt | salt og sort peber |
lidt | rørsukker |
Topping
- | frisk chili |
- | tortillachips |
- | cremefraiche |
- | frisk oregano |
Sådan gør du
-
1Grøntsagerne skæres i mundrette stykker, hvidløg og chili skæres fint.
-
2Grøntsager og krydderier ristes gyldne i olie. Smag til med salt og peber.
-
3Tilsæt tomatpassata og lad det hele simre i ca. 20-25 min.
-
4Bønnerne tilsættes, og der smages til med salt, peber, citronsaft og evt. lidt rørsukker.
-
5Anret med cremefraiche, knuste chips, frisk chili og oregano på toppen. Serveres med brød.