Redaktionen anbefaler






1 dl | sorte bønner, udblødte |
1 dl | kidneybønner, udblødte |
1 stk. | løg, hakket |
2 fed | hakket hvidløg |
1 stk. | gulerod, revet |
2 stk. | stilke bladselleri, finthakket |
- | olie til stegning |
2 spsk. | tomatpuré |
1 spsk. | chilipasta |
1 spsk. | frisk oregano, hakket |
2 tsk. | stødt spidskommen |
2 tsk. | stødt koriander |
3 dl | vand |
- | Desuden: |
1 stk. | rød peberfrugt, i terninger |
1 stk. | squash, i terninger |
2 stk. | majskolber, kernerne |
- | olie til stegning |
6 stk. | tomater, i terninger |
2 dl | vand |
- | salt og peber |
- | lidt sukker |
- | cremefraiche |
- | koriander, plukket |
- | rødløg, hakket |
1 stk. | lime, i både |
- | brød |
- | tabasco |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10