Chili con carne med appelsinsalsa
- 4 Personer
Ingredienser
2 stk. | løg |
lidt | olie |
300 g | kød |
2 tsk. | spidskommen |
2 stk. | kanelstænger |
2 dåser | flåede tomater |
3 spsk. | tomatpuré |
25 g | mørk chokolade 80 procent |
2 dåser | kidneybønner Dåser med kogte kidneybønner |
1 dåse | kogte hvide bønner |
lidt | salt og lidt peber |
Salsa
2 stk. | appelsiner |
1 stk. | rødløg. Lille rødløg |
2 tsk. | chili Frisksnittet chili |
Topping
1 håndfuld | rødkål |
2 dl. | cremefraiche |
1 bundt | Friske koriander |
Sådan gør du
-
1Hak løg og svits i olie sammen med kødet, til det er brunet.
-
2Kom krydderier og både flåede tomater og tomatpuré i gryden og lad simre i 5 min.
-
3Kom chokolade og afdryppede bønner i gryden og varm igennem. Smag retten til med salt og peber. Spæd eventuelt op med lidt vand, hvis du vil have en tyndere konsistens.
-
4Skær appelsin i små stykker og løg i skiver. Vend med chili. Server chili con carne med salsa og topping.