Champagne-braiseret kylling med druer
Hæv din kylling til skyerne og giv den brusebad i perlende champagne.

- 4 Personer
Ingredienser
1 stk. | økologisk kylling |
2.5 dl. | piske-fløde |
1 spsk. | majsstivelse |
3 dl. | champagne |
- | salt og peber |
400 g | grøn drue |
1 kg | aspargeskartofler |
Sådan gør du
- 1.Sæt ovnen på 200 grader.
- 2.Læg kyllingen i en ildfast form.
- 3.Kom fløde og majsstivelse i en skål og pisk sammen.
- 4.Hæld champagne heri.
- 5.Hæld blandingen over kyllingen.
- 6.Krydr med salt og peber.
- 7.Sæt 4 klaser druer ned i den ildfaste form ved siden af kyllingen. Sæt retten i ovnen i ca. 1 time.
- 8.Kog aspargeskartoflerne og pil dem.
- 9.Server kartoflerne til kylling, sauce og druer.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #få ingredienser