Ceviche
- 4 Personer
- 15 Minutes
ingredienser
500 g | fisk (vi brugte laks, torsk og kammuslinger) |
4 stilke | lime |
1 stk. | appelsin |
1 stk. | fed revet hvidløg |
tsk. | salt |
tsk. | sukker |
1 spsk. | frisk klippet dild eller 2 spsk. frisk klippet koriander |
Sådan gør du
-
1Skær fisken i små tern.
-
2Bland saft fra lime og appelsin i en skål.
-
3Kom hvidløg, salt og sukker i, og bland med fisken.
-
4Stil skålen i køleskab, og lad den trække 2-6 timer.
-
5Vend fisken med krydderurter.
-
6Du kan vælge at servere fisken som den er med godt brød.
-
7Eller vend den med snittet salat, og server med en skefuld mayonnaise, ligesom en rejecocktail.
-
8Det er også godt at servere civichen til nykogt ris.