Ceviche

Ceviche er en sydamerikansk fiskesalat, hvor rå fisk får lov til at trække i citrusmarinade i op til seks timer. Den færdige ceviche vendes i friske krydderurter og serveres med brød, ris eller grøn salat.
Ceviche
  • 4 Personer
  • 15 Minutes

ingredienser

500 g fisk (vi brugte laks, torsk og kammuslinger)
4 stilke lime
1 stk. appelsin
1 stk. fed revet hvidløg
tsk. salt
tsk. sukker
1 spsk. frisk klippet dild eller 2 spsk. frisk klippet koriander

Sådan gør du

  1. 1.Skær fisken i små tern.
  2. 2.Bland saft fra lime og appelsin i en skål.
  3. 3.Kom hvidløg, salt og sukker i, og bland med fisken.
  4. 4.Stil skålen i køleskab, og lad den trække 2-6 timer.
  5. 5.Vend fisken med krydderurter.
  6. 6.Du kan vælge at servere fisken som den er med godt brød.
  7. 7.Eller vend den med snittet salat, og server med en skefuld mayonnaise, ligesom en rejecocktail.
  8. 8.Det er også godt at servere civichen til nykogt ris.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #forret og #få ingredienser