Burger af plantefars
FROKOST

Burger af plantefars

Burger med alt, hvad der hører sig til bortset fra, at kødet er erstattet af plantefars
  • 4 Personer

Ingredienser

500 g Plantefars
1 tsk. røget paprika
1 fed fed hvidløg
lidt Lidt salt og peber
lidt olie
lidt cheddar Nemmest at bruge skiver

Tilbehør

4 stk. Burger boller
lidt løg
lidt blandet salat
lidt løg, i ringe
lidt tomater
lidt mayonnaise
lidt ketchup

Sådan gør du

  1. 1
    Smuldr farsen i en skål, og drys med paprika, hvidløg, salt og peber.  Ælt farsen sammen i ca. 5 min., så den er blød og medgørlig. Form 4 bøffer af farsen.   
  2. 2
    Varm olie på en pande og steg bøfferne i 3-4 min. på hver side, til de er gyldne og faste. Læg en skive ost ovenpå et par minutter, inden de er færdige.   
  3. 3
    Server bøfferne varme, som fyld i burgerboller, gerne sammen med det klassiske burgertilbehør.