Bulgursalat med kål, kylling og kakifrugt
- 4 Personer
Ingredienser
4 dl. | bulgur evt. fuldkorn |
4 stængler | grønkål |
2 stk. | kakifrugt |
3 spsk. | olivenolie |
1 stk. | citron evt. 1 syrlig appelsin |
lidt | salt og lidt peber |
- | honning efter smag |
25 g | grønne udstenede oliven gerne halverede |
4 kviste | frisk mynte hakket |
400 g | kylling Stegt eller kogt |
2 spsk. | olivenolie |
1 stk. | Sambal Oelek evt. chilisauce eller chiliflager |
2 stk. | garam masala |
0.5 stk. | hvidløg (kan udelades) |
25 g | saltede pistacienødder grofthakkede |
Tilbehør
- | græsk yoghurt ell. creme fraice Rør gerne med lidt salt, peber og hakkede forårsløg eller persille |
Sådan gør du
-
1Tilbered bulgur efter anvisning på pakken.
-
2Fjern stokken fra grønkålen, og snit i meget tynde strimler. Lav dressingen ved at piske olivenolie sammen med citronskal, salt, peber og evt. honning.
-
3Vend bulgur sammen med dressing, snittet grønkål og kakifrugt, oliven og mynte. Smag til.
-
4Trævl kyllingekødet i mundrette stykker og vend det sammen med olie, sambal oelek, garam masala, hvidløg, salt og peber.
-
5Server bulgursalaten toppet med kylling, hakkede pistacienødder og evt. cremefraiche