Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
4 dl. | bulgur evt. fuldkorn |
4 stængler | grønkål |
2 stk | kakifrugt |
3 spsk. | olivenolie |
1 stk. | citron evt. 1 syrlig appelsin |
lidt | salt og lidt peber |
- | honning efter smag |
25 g | grønne udstenede oliven gerne halverede |
4 kviste | frisk mynte hakket |
400 g | kylling Stegt eller kogt |
2 spsk. | olivenolie |
1 stk. | Sambal Oelek evt. chilisauce eller chiliflager |
2 stk | garam masala |
0.5 stk. | hvidløg (kan udelades) |
25 g | saltede pistacienødder grofthakkede |
- | græsk yoghurt ell. creme fraice Rør gerne med lidt salt, peber og hakkede forårsløg eller persille |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10