Bulgursalat med kål, kylling og kakifrugt
FROKOST

Bulgursalat med kål, kylling og kakifrugt

Minimér madspild, og speed tilberedningstiden op ved at bruge en rest stegt eller kogt kylling til at fremtrylle denne skønne salat. Servér evt. med groft brød. Mums!
  • 4 Personer

Ingredienser

4 dl. bulgur evt. fuldkorn
4 stængler grønkål
2 stk. kakifrugt
3 spsk. olivenolie
1 stk. citron evt. 1 syrlig appelsin
lidt salt og lidt peber
- honning efter smag
25 g grønne udstenede oliven gerne halverede
4 kviste frisk mynte hakket
400 g kylling Stegt eller kogt
2 spsk. olivenolie
1 stk. Sambal Oelek evt. chilisauce eller chiliflager
2 stk. garam masala
0.5 stk. hvidløg (kan udelades)
25 g saltede pistacienødder grofthakkede

Tilbehør

- græsk yoghurt ell. creme fraice Rør gerne med lidt salt, peber og hakkede forårsløg eller persille

Sådan gør du

  1. 1
    Tilbered bulgur efter anvisning på pakken. 
  2. 2
    Fjern stokken fra grønkålen, og snit i meget tynde strimler. Lav dressingen ved at piske olivenolie sammen med citronskal, salt, peber og evt. honning. 
  3. 3
    Vend bulgur sammen med dressing, snittet grønkål og kakifrugt, oliven og mynte. Smag til. 
  4. 4
    Trævl kyllingekødet i mundrette stykker og vend det sammen med olie, sambal oelek, garam masala, hvidløg, salt og peber. 
  5. 5
    Server bulgursalaten toppet med kylling, hakkede pistacienødder og evt. cremefraiche