Redaktionen anbefaler






4 dl | sukker |
2 dl | lys sirup |
250 g | Smør eller margarine |
2 spsk. | kanel |
2 spsk. | kardemomme |
1 spsk. | nellike |
1 spsk. | ingefær |
1 tsk. | potaske |
1 dl | vand |
14 dl | hvedemel |
2 spsk. | æggehvide pasteuriserede hvis glasuren skal spises |
175 g | flormelis |
1 tsk. | eddike |
3 dl | sukker |
- | sølvkugler, flormelis, guld og sølvstøv eller andet kagepynt. |
Vi brugte proppen fra en tuschpen til at lave hul i stjerner og hjerter. Hvis man vil have brunkagefigurer, der står op, kan bunden på figuren dyppes i det smeltede sukker og limes fast på en brunkagebund fx et lille hjerte. Hvis man vil drysse kagepynt på brunkagerne, pensles de først med æggehvide. Brug pasteuristerede æggehvider, hvis kagerne skal spises. Et brunkagehus holder ikke i al evighed. Opbevar det på et tørt sted, så holder det længst.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10