Bøf – Caveman style med salsa
En rigtig god bøf behøver sjældent det store selskab på tallerkenen. Vi griller godt kød endnu bedre med trækul.

- 4 Personer
Kødet
4 stk | Bøffer eller T-bone steaks |
- | salt og peber |
Salsa
- | tomat |
- | agurk |
- | rødløg |
- | peberfrugt |
- | bladselleri |
Dressing
- | Rød balsamico |
- | tabasco |
- | Acaciehonning |
- | lidt rapsolie |
Sådan gør du
- 1.Tænd din grill op med trækul. Kullene skal være gennemvarme.
- 2.Krydr bøffen med salt og læg den direkte ned i de varme trækul.
- 3.Den tykke bøf eller T-bone grilles 3 minutter på den ene side, og 2½ minut på den anden.
- 4.En tyndere bøf grilles 30-60 sekunder mindre på hver side.
- 5.Tjek med et stegetermometer. Den perfekte temperatur er mellem 56 og 58 grader i centrum af bøffen.
- 6.Kødet skal hvile 5-8 minutter inden udskæring.
- 7.Eventuelle kulrester kan børstes væk med en siliconebørste.
- 8.Krydr med lidt peber.
- 9.Snit grøntsagerne i små stykker.
- 10.Server salsaen med dressingen.
- 11.Samvirke fik kødet sponsoreret af JB Kød i Slagelse
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad