Biscotti med kaffe og kardemomme

Biscotti er hjemmebagte italienske kager, herlige at knase på og gode at have i kagedåsen til uventede gæster…
Biscotti med kaffe og kardemomme
  • 6 Personer
  • 60 Minutes

Ingredienser

1 dl. rørsukker
50 g smør
2 stk æg
4 dl. hvedemel
1 spsk. knust kaffe
2 tsk. knust eller fint hakket kardemomme
1 tsk. bagepulver
1 knsp. salt
150 g mandel

Sådan gør du

  1. 1.Sæt ovnen på 175 grader.
  2. 2.Rør sukker og smør sammen i en skål.
  3. 3.Tilsæt æg.
  4. 4.Rør melet sammen med kaffe, kardemomme, bagepulver og salt.
  5. 5.Rør, indtil du får en jævn dej.
  6. 6.Vend til sidst mandlerne i, og del dejen i tre dele på meldrysset bord.
  7. 7.Form hvert stykke dej til en pølse, og læg dem på langs på en bradepande med bagepapir.
  8. 8.Tryk let med fingrene på hver rulle.
  9. 9.Bag stængerne i ca. 25 minutter.
  10. 10.Tag ud, skru varmen ned på 150 grader, og skær dejen i ca. 1 ½ cm skrå skiver.
  11. 11.Lad kagerne stå med lidt mellemrum, og tør dem sprøde i ovnen i 20 minutter.
  12. 12.Afkøl helt, og opbevar i kagedåse.
Se, hvad vi ellers skriver om: #dessert