ANNONCE ANNONCE BAGVæRK Biscotti med kaffe og kardemomme Hjemmebagte italienske kager, herlige at knase på og have i kagedåsen til uventede gæster… 4 Personer Ingredienser 1.5 dl rørsukker 50 g smør 2 stk. æg 4 dl hvedemel 1 spsk. knust kaffe 2 tsk. knust eller fint hakket kardemomme 1 tsk. bagepulver 1 knsp. salt 150 g mandel ANNONCE Sådan gør du 1 Sæt ovnen på 175 grader. 2 Rør sukker og smør sammen i en skål. 3 Tilsæt æg. 4 Rør melet sammen med kaffe, kardemomme, bagepulver og salt. 5 Rør, indtil du får en jævn dej. 6 Vend til sidst mandlerne i, og del dejen i tre dele på meldrysset bord. 7 Form hvert stykke dej til en pølse, og læg dem på langs på en bradepande med bagepapir. 8 Tryk let med fingrene på hver rulle. 9 Bag stængerne i ca. 25 minutter. 10 Tag ud, skru varmen ned på 150 grader, og skær dejen i ca. 1 ½ cm skrå skiver. 11 Lad kagerne stå med lidt mellemrum, og tør dem sprøde i ovnen i 20 minutter. 12 Afkøl helt, og opbevar i kagedåse. PRINT ANNONCE Populære opskrifter bagværk Mini-rugbrød med kakao Husker du de lækre mini-rugbrød fra 80'erne? Disse lækre små brød er fyldt med kerner og et strejf af kakao - perfekte til madpakken eller den lille sult. Opskriften er udviklet af Fuldkornspartnerskabet. bagværk Kanelsnegle i airfryer En ægte kagefavorit, der er endnu nemmere at tilberede i en airfryer. Opskriften er fra bogen "Flere airfryerfavoritter" af Anne-Kathrine Palm Schelde bagværk Smuldrekage med bær i airfryer En hurtig smuldrekage, når gæsterne banker på døren. Kagen er fra Casper Sobczyks kogebog 100 airfryeropskrifter bagværk Scones med chokolade i airfryer Modsat boller af gærdej skal scones hverken æltes eller hæves. De er derfor dejligt hurtige at lave. Faktisk kan du have friskbagte scones klar på noget, der ligner 30 minutter. Opskriften er fra bogen "Flere airfryerfavoritter" af Anne-Kathrine Palm Schelde bagværk Kardemommesnurrer Skru op for kardemommesmagen med knuste kardemommefrø i dejen og i kardemommesirup og kardemommesukker, som drysses på toppen af de nybagte snurrer. Opskriften er fra Anholt Bageri og Gartneri bagværk Pocherede rabarber med creme anglaise og olivenolie Rabarbertid betyder delikate desserter. Her er en smuk anretning med sommerens syrlige stænger. Opskriften er fra Anholt Bageri og Gartneri
Aftensmad Danskerne spiser mindre sammen. Mød 4 danskere og se, hvad de havde på tallerkenen en aften, Samvirke kom forbi Bordet fanger. Sådan er det i hvert fald stadig for de fleste danskere, når klokken slår fem minutter i aftensmad. Men hvor længe sidder vi over måltidet, må mobilen være med, og hvilke skikke fylder ellers i 2025? Samvirke satte sig til bords (og i sofaen) med fire forskellige danskere
Aftensmad Tortillawrap opskrift: Kloden rundt med tortillawraps Tortillawraps er simple serveringer, der kan bruges til frokost, aftensmad og som dessert. Her er 6 forskellige opskrifter, så du kan komme kloden rundt med tortillawraps
Aftensmad Quiz om danskernes madvaner Ved du, hvor mange der hver dag spiser aftensmad alene? Eller hvad danskernes foretrukne aftensmåltid egentlig er? Madkulturen har undersøgt danskernes madvaner i 2024. Tag quizzen og se, hvor skarp du er på madvanerne
Aftensmad Læserne skriver: Snotfyldte servietter, smaskeri og neglefile er uønskede ved spisebordet Ingen gider at have en bordherre med dårlige manerer, og slet ikke Samvirkes læsere! Læs med og hør om alle de dårlige oplevelser, læserne har haft med andres dårlige vaner ved bordet, og få de vigtigste bud på, hvilke bordskikke der er de vigtigste at overholde
Påske Påskekonkurrence: Gæt med og se hvor meget du ved om påsken. Vind Årets Plantage Påskeæg til 775 kroner fra Peter Beier Chokolade Gæt med i Samvirkes påskequiz og se, hvor mange rigtige svar du kan om påsken. Ved du eksempelvis, hvorfor jøderne fejrer påske? Eller hvad historien nu er med de der Fabergé-æg? Er du heldig, kan du vinde Årets Plantage Påskeæg til 775 kroner. Konkurrencen slutter d. 9. april KONKURRENCE