Biscotti med kaffe og kardemomme
- 4 Personer
Ingredienser
1.5 dl. | rørsukker |
50 g | smør |
2 stk. | æg |
4 dl. | hvedemel |
1 spsk. | knust kaffe |
2 tsk. | knust eller fint hakket kardemomme |
1 tsk. | bagepulver |
1 knsp. | salt |
150 g | mandel |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 175 grader.
-
2Rør sukker og smør sammen i en skål.
-
3Tilsæt æg.
-
4Rør melet sammen med kaffe, kardemomme, bagepulver og salt.
-
5Rør, indtil du får en jævn dej.
-
6Vend til sidst mandlerne i, og del dejen i tre dele på meldrysset bord.
-
7Form hvert stykke dej til en pølse, og læg dem på langs på en bradepande med bagepapir.
-
8Tryk let med fingrene på hver rulle.
-
9Bag stængerne i ca. 25 minutter.
-
10Tag ud, skru varmen ned på 150 grader, og skær dejen i ca. 1 ½ cm skrå skiver.
-
11Lad kagerne stå med lidt mellemrum, og tør dem sprøde i ovnen i 20 minutter.
-
12Afkøl helt, og opbevar i kagedåse.