Redaktionen anbefaler
| lidt | blomkål |
| 0.5 stk. | fennikel |
| 0.5 stk. | spidskål |
| 0.5 stk. | agurk |
| lidt | spinat (en lille håndfuld spinat for farve) |
| 5 spsk. | yoghurt 10 % (eller skyr) |
| lidt | salt og sort peber |
| lidt | citronsaft |
| 1 spsk. | purløg |
| 1 spsk. | persille |
| 1 spsk. | mynte |
| 3 stk. | forårsløg |
| 2 skiver | daggammelt brød |
| lidt | olie |
| lidt | salt og sort peber |
| 500 g | fisk i filet |
| 1 dl | appelsinsaft |
| 0.5 dl | citronsaft eller limesaft |
| 2 tsk. | chipotle knust, tørret, røget chili |
| 6 fed | hvidløg |
| 0.25 bundt | oregano |
| lidt | salt |