Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
175 g | smør |
- | Saft og revet skal af 2 lime |
2 stk | modne bananer, mosede |
- | Kornene af ½ vaniljestang eller 1 ½ tsk. vaniljesukker |
3 stk | æg |
150 g | rørsukker |
150 g | hvedemel |
1 tsk. | bagepulver |
1 tsk. | salt |
1 glas | dulche de leche (tyk karamel) |
- | havsalt |
- | revet limeskal |
Brug mosede hindbær eller ribs i stedet for banan, og tilsæt 2 tsk. lakridsgranulat/pulver i stedet for limeskal/saft. Brug eventuelle rester af karameltoppingen som lækker pynt på is eller som dip til frugt.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10