Bagte rødbeder med røget kød

Rødbeder er smukke på tallerkenen og gør underværker i din krop. Vi serverer her rødbeder som en salat med røget kød og drys på toppen. 
Bagte rødbeder med røget kød
  • 4 Personer

Ingredienser

600 g rødbede
250 g røget svinemørbrad
4 spsk. ristede pinjekerner
4 stk pk høvlet parmesanost
- jomfruolivenolie
- peber
- basilikum

Sådan gør du

  1. 1.Sæt ovnen på 225 grader.
  2. 2.Læg rødbederne på en bradepande og bag dem møre i ca. 1 time.
  3. 3.Afkøl helt og pil skrællen af.
  4. 4.Skær rødbeder i mindre stykker.
  5. 5.Skær kødet i tynde skiver.
  6. 6.Anret rødbeder og røget kød i små skåle eller på små tallerkener.
  7. 7.Drys pinjekerner og parmesanost over.
  8. 8.Dryp olie over og krydr med peber.
  9. 9.Pynt med basilikum og servér.
Se, hvad vi ellers skriver om: #snacks og tilbehør, #forret og #få ingredienser