Bagte rødbeder med røget kød
SNACKS OG TILBEHøR

Bagte rødbeder med røget kød

Rødbeder er smukke på tallerkenen og gør underværker i din krop. Vi serverer her rødbeder som en salat med røget kød og drys på toppen. 
  • 4 Personer

Ingredienser

600 g rødbede
250 g røget svinemørbrad
4 spsk. ristede pinjekerner
4 stk. pk høvlet parmesanost
- jomfruolivenolie
- peber
- basilikum

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 225 grader.
  2. 2
    Læg rødbederne på en bradepande og bag dem møre i ca. 1 time.
  3. 3
    Afkøl helt og pil skrællen af.
  4. 4
    Skær rødbeder i mindre stykker.
  5. 5
    Skær kødet i tynde skiver.
  6. 6
    Anret rødbeder og røget kød i små skåle eller på små tallerkener.
  7. 7
    Drys pinjekerner og parmesanost over.
  8. 8
    Dryp olie over og krydr med peber.
  9. 9
    Pynt med basilikum og servér.