Denne agurkesalat er et must for alle, der er vilde med asiatisk mad. Her kombineres agurkens sprødhed med det sur-søde og styrke fra chili. En skøn kompagnon til laks eller marineret, lynstegt oksekød.
4 Personer
Ingredienser
400 g
agurk Skrællet og uden kerner
200 g
rødløg. fint hakket
Marinade
2 spsk.
æbleeddike
2 tsk.
rørsukker
2 tsk.
Sambal Oelek Anden chilisauce kan også bruges
50 g
cashewnødder Grofthakkede
ANNONCE
Sådan gør du
1
Skræl agurkerne, flæk dem på langs, og fjern kernerne med en ske.
2
Skær agurkerne i tynde, skrå skiver.
3
Hak rødløg fint.
4
Bland marinaden sammen, og smag den til.
5
Vend marinaden med agurker og rødløg, og lad salaten trække i ca. ½ time.
6
Rist cashewnødderne på en tør, men varm pande, til de får farve.
7
Drys cashewnødderne over salaten lige før servering.