Andesuppe
- 4 Personer
- 60 Minutes
Ingredienser
2 stk. | andelår |
2 l. | vand |
2 stk. | gulerødder |
1 stk. | porre |
3 cm | ingefær |
- | salt og peberkorn |
1 stk. | citron - økologisk |
3 tsk. | soja |
Fyld
2 stk. | kartofler |
1 stk. | gulerod |
200 g | aspargesbroccoli |
0.5 stk. | frisk (rød) chili |
- | mynte |
- | koriander |
Sådan gør du
-
1Kom lår i en gryde, og kom vand herpå.
-
2Skær grøntsager i mindre stykker, og kom dem heri. Lad vandet koge op, og skum det af. Tilføj salt og peberkorn. Lad det simre i cirka 40 minutter.
-
3Tag kødet, og afkøl det lidt, før du piller kødet fra ben og skind.
-
4Lad også suppen afkøle, så at du kan skumme fedtet fra og fjerne grøntsager, der er kogt med.
-
5Kom suppen i en gryde, og smag til med rigelige mængder citron og lidt soja.
-
6Skær kartofler i stave, og hak guleroden fint. Kom dem i suppen, og lad den simre i 5 minutter.
-
7Tilføj aspargesbroccoli og snittet chili. Lad det simre et par minutter, og tilføj til sidst det pillede andekød. Pynt med mynte og koriander inden servering.