Andesuppe

Andesuppe

Andesuppe med inspiration fra Asien og smag af ingefær, mynte og koriander. Kraftig og varmende vintersuppe.
  • 4 Personer
  • 60 Minutes

Ingredienser

2 stk. andelår
2 l. vand
2 stk. gulerødder
1 stk. porre
3 cm ingefær
- salt og peberkorn
1 stk. citron - økologisk
3 tsk. soja

Fyld

2 stk. kartofler
1 stk. gulerod
200 g aspargesbroccoli
0.5 stk. frisk (rød) chili
- mynte
- koriander

Sådan gør du

  1. 1
    Kom lår i en gryde, og kom vand herpå.
  2. 2
    Skær grøntsager i mindre stykker, og kom dem heri. Lad vandet koge op, og skum det af. Tilføj salt og peberkorn. Lad det simre i cirka 40 minutter.
  3. 3
    Tag kødet, og afkøl det lidt, før du piller kødet fra ben og skind.
  4. 4
    Lad også suppen afkøle, så at du kan skumme fedtet fra og fjerne grøntsager, der er kogt med.
  5. 5
    Kom suppen i en gryde, og smag til med rigelige mængder citron og lidt soja.
  6. 6
    Skær kartofler i stave, og hak guleroden fint. Kom dem i suppen, og lad den simre i 5 minutter.
  7. 7
    Tilføj aspargesbroccoli og snittet chili. Lad det simre et par minutter, og tilføj til sidst det pillede andekød. Pynt med mynte og koriander inden servering.