Amaretto 23

Passer champagne egentlig til kransekage? Spørger du en kok, tjener eller en vinmand, vil ingen af dem anbefale at drikke champagne til kransekage, da den søde kage fremhæver syren i vinen. Prøv i stedet en cocktail, som man kan skræddersy, så den matcher sødmen i kransekagen.
 Amaretto 23
  • 1 Person

Ingredienser

3 cl. ron zacapa 23
2 cl. amaretto
3 cl. friskpresset citronsaft
2 cl. sukkerlage
2 cl. æggehvider (pasteuriserede æggehvider kan også bruges)

Sådan gør du

  1. 1.Alle ingredienser shakes sammen godt og længe, indtil man skaber en god skummet drink.
  2. 2.Si over i et oldfashioned glas (lowball) med isterninger.
  3. 3.Garner med en skive citron, og evt. lidt revet chokolade.
Se, hvad vi ellers skriver om: #få ingredienser og #drikke