Æggekage med spinat
FROKOST

Æggekage med spinat

Helt simpel æggekage med to slags grøntsager udgør et glimrende måltid en dag, du har travlt. Spis æggekagen på et stykke godt rugbrød for længere mæthed.
  • 1 Person

Ingredienser

1 stk. rødløg
lidt olie til stegning
2 håndfulde spinatblade
3 stk. æg
3 tsk. vand
lidt salt
lidt Rosépeber

Sådan gør du

  1. 1
    Skær løg i tynde både og steg møre på en pande. Tag op.
  2. 2
    Lad spinaten falde sammen af varmen på panden og tag op.
  3. 3
    Pisk æggene sammen med vand og hæld på panden. Når æggemassen begynder at stiv-ne lidt, skraber du massen ind imod midten, så den bliver lidt højere end en omelet. 
  4. 4
    Skru ned og læg låg på. Lad stå i 3 minutter. Vend ud på en tallerken og top med grønt og krydderi.