Æg i kokotte
FROKOST

Æg i kokotte

Server æg på en ny måde i kokotter med spinat, tomat og taleggio. Har du ikke kokotter, kan du bruge muffinforme som her i stedet. 
  • 4 Personer

Kokotte

100 g frisk spinat
8 stk. cherrytomat, skåret i halve
100 g taleggio, skåret i tern (alternativ ost:  Prima Donna eller parmesan)
4 stk. æg
lidt salt og peber

Sådan gør du

  1. 1
    Vask spinaten, og tør den i et rent viskestykke.
  2. 2
    Fordel spinat, tomater og taleggio i fire kokotter små ovnfaste skåle) eller fire muffinforme af papir.
  3. 3
    Slå et æg ud i hver skål, og vend forsigtigt rundt.
  4. 4
    Krydr med salt og peber.
  5. 5
    Bag i ovnen ved 180 grader i 15-18 minutter, til æggemassen er fast, men stadig blød.
  6. 6
    Servér de lune kokotter med ristet rugbrød.

Tip!

Tilbehør: 4 skiver rugbrød, ristede