Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
275 g | friske, modne abrikoser eller ferskner |
1 stk. | stang vanilje |
50 g | sukker |
2 stk | hele æg, str. M/L |
2 spsk. | sukker |
1 dl. | ymer eller yoghurt naturel |
7 dl. | Kærnemælk |
- | Citronsaft, efter smag |
3 stk | krydderboller, teboller eller skiver af lyst franskbrød |
1 tsk. | lakridsgranulat eller rålakridspulver |
Koldskålen her er tyk og cremet, vil du have den tyndere i konsistensen, så brug mere kærnemælk i stedet for ymer. Koldskålen holder ca. 2 dage på køl – rør den igennem med en ske inden servering, hvis den har stået i mere end et par timer.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10