3 slags oste
- 4 Personer
Ingredienser
2 dl. | rød balsamicoeddike |
100 g | hindbær |
2 spsk. | akaciehonning |
4 skiver | pumpernickel |
3 stk. | oste for eksempel: Vesterhavsost fra Thise Mejeri, manchego, hvidløgsost |
Sådan gør du
-
1Kom balsamicoeddike i en glasskål.
-
2Mos hindbær og kom heri.
-
3Dæk skålen med film og stil i et lyst vindue.
-
4Lad stå i to dage.
-
5Sigt hindbærrerne fra og smag til med honning.
-
6Rist brødet i et par omgange, indtil det er helt sprødt. Bræk det i mindre stykker.
-
7Skær osten i mindre stykker. Server med pumpernickelchips og lidt hindbærbalsamico.
Tip!
Anretning: Der skal kun nogle enkelte dråber balsamico til osten, lad gæsterne dryppe den på deres egen ost.