3 slags oste

Server de tre oste med hjemmelavet hindbærbalsamico, som skal trække i to dage før servering. 
3 slags oste
  • 4 Personer

Ingredienser

2 dl. rød balsamicoeddike
100 g hindbær
2 spsk. akaciehonning
4 skiver pumpernickel
3 stk oste for eksempel: Vesterhavsost fra Thise Mejeri, manchego, hvidløgsost

Sådan gør du

  1. 1.Kom balsamicoeddike i en glasskål.
  2. 2.Mos hindbær og kom heri.
  3. 3.Dæk skålen med film og stil i et lyst vindue.
  4. 4.Lad stå i to dage.
  5. 5.Sigt hindbærrerne fra og smag til med honning.
  6. 6.Rist brødet i et par omgange, indtil det er helt sprødt. Bræk det i mindre stykker.
  7. 7.Skær osten i mindre stykker. Server med pumpernickelchips og lidt hindbærbalsamico.

Tip!

Anretning: Der skal kun nogle enkelte dråber balsamico til osten, lad gæsterne dryppe den på deres egen ost.

Se, hvad vi ellers skriver om: #snacks og tilbehør, #dessert og #få ingredienser