Torsk i pakke med græsk salat
AFTENSMAD

Torsk i pakke med græsk salat

Bag pakken i ovnen eller på grillen. Server med ris eller bulgur eller blot et godt brød. 
  • 4 Personer

Torskepakke

800 g hel torsk delt i fire stykker
- salt og peber
1 tsk. chiliflage
2 stk. økologiske citroner
3 spsk. hakket persille
3 spsk. kapers
2 spsk. olivenolie

Græsk salat

6 stk. tomater
1 stk. salatløg
1 stk. agurk
1 dl. oliven
2 spsk. olivenolie

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt ovnen på 200 grader.

  2. 2
    Læg et stort stykke bagepapir i en lille bradepande.
  3. 3
    Læg fisken heri.
Krydr med salat og peber og chili.

  4. 4
    Skær citronerne i mindre stykker, og fordel dem mellem fiskestykkerne.

  5. 5
    Drys kapers og persille herpå, og dryp til sidst olivenolie på.
  6. 6
    Fold papiret op omkring fisken, og luk pakken.
  7. 7
    Bag fisken i 20 minutter.

  8. 8
    Åbn pakken, og se, om fisken er gennemkogt og helt hvid. Hvis ikke, giver du den fem minutter mere.

  9. 9
    Skær tomater, løg og agurk i mindre stykker.
  10. 10
    Vend dem med oliven og olie og krydr med salt og peber.