Torsk i pakke med græsk salat
- 4 Personer
Torskepakke
800 g | hel torsk delt i fire stykker |
- | salt og peber |
1 tsk. | chiliflage |
2 stk. | økologiske citroner |
3 spsk. | hakket persille |
3 spsk. | kapers |
2 spsk. | olivenolie |
Græsk salat
6 stk. | tomater |
1 stk. | salatløg |
1 stk. | agurk |
1 dl. | oliven |
2 spsk. | olivenolie |
Sådan gør du
-
1Sæt ovnen på 200 grader.
-
2Læg et stort stykke bagepapir i en lille bradepande.
-
3Læg fisken heri. Krydr med salat og peber og chili.
-
4Skær citronerne i mindre stykker, og fordel dem mellem fiskestykkerne.
-
5Drys kapers og persille herpå, og dryp til sidst olivenolie på.
-
6Fold papiret op omkring fisken, og luk pakken.
-
7Bag fisken i 20 minutter.
-
8Åbn pakken, og se, om fisken er gennemkogt og helt hvid. Hvis ikke, giver du den fem minutter mere.
-
9Skær tomater, løg og agurk i mindre stykker.
-
10Vend dem med oliven og olie og krydr med salt og peber.