Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/bi/bilv_0.jpg.jpeg?itok=hO8HOVUZ)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2022-02/Vinterdepression.jpg.jpeg?itok=7Ve9VI8j)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2019-10/Stegt-kylling.jpg.jpeg?itok=YHn5d7sQ)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2025-02/Ultraforarbejdetpizza.jpg.jpeg?itok=PA0555Oi)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2018-11/bland-selv-slik.jpg.jpeg?itok=4lRH9APH)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/pr/preview_COLOURBOX1572939.jpg.jpeg?itok=N8Vx4yOx)
1 tsk. | korianderfrø |
1 tsk. | spidskommen |
10 stk. | sorte peberkorn |
1 tsk. | groft havsalt |
10 stk. | røde eller grønne thaichilier. Små og finthakkede. |
2 tsk. | galangarod |
2 spsk. | citrongræs |
1 tsk. | tørrede rejer, finthakkede (evt.) |
1 spsk. | korianderrod |
1 spsk. | friske, thailandske basilikumblade |
2 stk. | skalotteløg, finthakkede |
1 spsk. | hvidløg, finthakket |
Korianderrod er roden og de nederste stilke (uden blade) på korianderplanten.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10