Nemme nudler med skinkekød, grøntsager og nødder
AFTENSMAD

Nemme nudler med skinkekød, grøntsager og nødder

Nudler med mørt kød i klar boullion, som ikke kræver den store tilberedning. Vi laver nudlerne med gulerod, blomkål og forårsløg, men du kan frit vælge grønt efter din egen smag.  
  • 4 Personer

Ingredienser

300 g mørt skinkekød, gerne marineret, fx skinkeschnitzel eller mørbradbøffer
lidt olie
2 spsk. hønsefond
4 stk. gulerødder
1 stk. blomkål
1 bundt forårsløg
300 g nudler
1 håndfuld nødder

Sådan gør du

  1. 1
    Sæt en stor gryde med vand over og kom hønsefond heri.
  2. 2
    Skær grøntsagerne i mindre stykker.
  3. 3
    Steg kødet i olie på en pande.
  4. 4
    Kog gulerødder møre i den simrende bouillon nogle få minutter.
  5. 5
    Tag op med hulske.
  6. 6
    Kog blomkålen mør. Tag op.
  7. 7
    Kom løg i, og kog dem i 1 minut. Tag op.
  8. 8
    Kog til sidst nudlerne møre i bouillonen.
  9. 9
    Kom grøntsager i gryden med bouillonen.
  10. 10
    Server med kød skåret i mindre stykker og et drys nødder.