Crostinien er lidt ligesom en pindemad bare mere elegant. Crostini med laks og chilirejer egner sig til hyggelige sammenkomster med et godt glas rødvin.
4 Personer
ingredienser
300 g
pillede rejer
1 stk.
mild rød chili
2 fed
hvidløg
3 dl
olie
1 spsk.
vodka
1 stk.
stort flutes
1 spsk.
friskhakket basilikum
100 g
røget laks
ANNONCE
Sådan gør du
1
Optø rejerne og afdryp, hvis du bruger frosne rejer.
2
Hak chili og hvidløg meget fint, og svits det i olie i en gryde.
3
Hæld vodka på og tag gryden fra varmen.
4
Vend rejerne med den varme olie.Lad stå i 5 minutter.
5
Skær flutes i 2 cm brede skiver, og rist dem let.
6
Kom lidt olie fra rejerne på brødskiverne.
7
Vend rejerne med basilikum.
8
Skær laksen i mindre stykker og kom laks og rejer på brødskiverne.