Ceviche er en sydamerikansk fiskesalat, hvor rå fisk får lov til at trække i citrusmarinade i op til seks timer. Den færdige ceviche vendes i friske krydderurter og serveres med brød, ris eller grøn salat.
4 Personer
15 Minutes
ingredienser
500 g
fisk (vi brugte laks, torsk og kammuslinger)
4 stilke
lime
1 stk.
appelsin
1 fed
hvidløg, revet
tsk.
salt
tsk.
sukker
1 spsk.
dild gerne frisk. Du kan også bruge koriander
ANNONCE
Sådan gør du
1
Skær fisken i små tern.
2
Bland saft fra lime og appelsin i en skål.
3
Kom hvidløg, salt og sukker i, og bland med fisken.
4
Stil skålen i køleskab, og lad den trække 2-6 timer.
5
Vend fisken med krydderurter.
6
Du kan vælge at servere fisken som den er med godt brød.
7
Eller vend den med snittet salat, og server med en skefuld mayonnaise, ligesom en rejecocktail.
8
Det er også godt at servere civichen til nykogt ris.